Chuwi Ubook Windows tablet od 349 dolara

0
904

Chuwi Ubook Windows tablet od 349 dolara . Nakon što je ranije predstavio svoj novi Chuwi Ubook Windows tablet, Chuwi je sada pokrenuo i kampanju na Kickstarteru. U ovoj kampanji, korisnicima je omogućeno da kupe ovaj tablet za 349 dolara a za taj novac dobiju uredjaj sa 11,6 inča, rezoluciju od 1920×1080 piksela, Intelov procesor m3-6Y30 i 8 GB RAM-a. Takodje, dobijate i odličnu tastaturu i olovku osetljivu na pritisak.

Pročitajte još : Chuwi HiGame

Chuwi Ubook Windows tablet

Cenu od 349 dolara, dobiće samo prvi donatori ovog projekta. Nakon toga cena ovog tableta će biti 398 dolara. Moram da napomenem da je za samo 3 dana, ova kampanja na Kickstarteru dobila preko 140,000 dolara.

Debljina ovog tableta je 9 mm a težina 760 grama. Puna baterija na ovom uredjaju će obezbediti autonomiju od 9,5 sati rada. Ubook je opremljen Intelovom HD grafikom 515 i dolazi sa SSD-om od 1 TB.

Mora da se napomene da sa kapacitetom skladištenja od 1 TB, ovaj Ubook je jedan od najvećih na tržištu. Njegov kapacitet je čak osam puta veći od Surface Go verzije. Chuwi u saopštenju navodi da je prešao sa eMMC memorije na M.2 SSD povećavajući pritom brzinu pisanja i čitanja čak pet puta. Štaviše, tu je i dodatni slot za microSD kartice.

Izvor: Kickstarter

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.