Volkswagen u problemu sa pola miliona vozila

0
951

Auto industrija strepi

Volkswagen u problemu sa pola miliona vozila. Zapanjujuće fotografije iz vazduha uhvatile su plac sa Volkswagenovim automobilima koji su spremni na prilagodjavanje standarda. Slike pokazuju ograđeni deo na aerodromu Logistics Southern California u Victorvilleu. Tu postoji na hiljadu automobila

Nastanjen u pustinji Mojave,ovo je jedan od 37 objekata širom zemlje koji se koriste da bi se zadržalo gotovo 300.000 automobila koje treba ažurirati kako bi zadovoljili standarde o emisiji štetnih gasova pre nego što se mogu prodati, prema rečima Reutersa.

“Ova vozila se čuvaju na privremenoj osnovi i rutinski održavaju na način kako bi se osigurala njihova dugotrajna operativnost i kvalitet. Tako da se mogu vratiti u prodaju ili izvoziti. Regulatori odobravaju odgovarajuće modifikacije emisija “, rekla je predstavnica Volkswagena Džannine Ginivan.

GameBoy alarm Vas budi muzikom iz Super Marija

Volkswagen u problemu sa Američkim vlasnicima

Volkswagen je do sada potrošio 7,4 milijarde dolara, što je skladištio oko 335.000 od oko 500.000 vozila. Koje treba da otkupe od vlasnika u sklopu zakona sa federalnom vladom radi iniciranja modela na dizel na izmaku testova emisija.

Nedavno predstavljanje suda otkrilo je da je Volkswagen prodao 13.000. I uništio oko 28.000 vozila do kraja 2017. godine, ali je u to vreme još uvek imao 294.000 vozila.

Volkswagen ima rok do kraja 2019. godine da završi program otkupa.

Izvor:Foxnews

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here