Volkswagen električni automobil uskoro na ulicama

0
583

Volkswagen predstavlja nove električne automobile

Volkswagen električni automobil uskoro na ulicama . Kada je Volkswagen prvi put predstavio svoj I.D. porodicu budućih električnih vozila, osećala se kao da su i dalje veoma daleko od realizacije. Ali izgleda da stvari stoje drugačije.

Kako puniti bateriju na Iphone telefonu

Volkswagen predstavlja nove električne automobile

Volkswagen će započeti proizvodnju svog I.D. električnih vozila u novembru 2019. godine.Konačni cilj Volkswagen-a je do 2025. godine da postigne 1 milion godišnje električnih vozila

Svet će prvo ugledati prvo I.D. hatchback.Ovaj model će imati veličinu Golfa, I.D. obećava elektromotore koji isporučuju manje od 200 konjskih snaga i bateriju koja omogućava opseg između 249 i 373 milja, iako se specifičnosti još uvek ne predstavljaju. Proizvodiće se na VV-ovoj MEB platformi, koja će se koristiti za proizvodnju i drugih električnih modela.

Volkswagen električni automobil uskoro na ulicama, u Americi drugačija situacija

Govoreći o drugim električnim vozilima, SAD će dobiti drugačije I.D vozilo. Prvo vozilo u Americi biće I.D. Crozz, koji je u suštini I.D. ali u unakrsnom obliku.I.D. Crozz je procijenjen na 300 KS i domet sa jednim punjenjem je procenjen na oko 310 milja. I I.D. i I.D. Crozz takođe obećava polu-autonomne ili autonomne karakteristike vožnje, ali VW još nijedao nikakvo zvanično saopštenje po tom pitanju.

Volkswagen predstavlja nove električne automobile
Zašto Amerika dobija nešto sasvim drugačije? Odgovor je prilično jednostavan -u Americi slabo kupuju hatchback modele.

Iako i I.D. i I.D. Crozz imaju isti datum predstavljanja 2020. godine, pravi dragulj linije neće stići još godinu ili dve nakon toga. I.D. Buzz, koji je u osnovi redizajnirani Microbus sa električnim pogonskim agregatom, trebalo bi da stigne na vreme za model iz godine 2022. godine. Volkswagen električni automobil uskoro će početi da krstari drumovima.

Volkswagen predstavlja nove električne automobile

Izvor: Medium

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.