Volkswagen električni automobil uskoro na ulicama

0
785

Volkswagen predstavlja nove električne automobile

Volkswagen električni automobil uskoro na ulicama . Kada je Volkswagen prvi put predstavio svoj I.D. porodicu budućih električnih vozila, osećala se kao da su i dalje veoma daleko od realizacije. Ali izgleda da stvari stoje drugačije.

Kako puniti bateriju na Iphone telefonu

Volkswagen će započeti proizvodnju svog I.D. električnih vozila u novembru 2019. godine.Konačni cilj Volkswagen-a je do 2025. godine da postigne 1 milion godišnje električnih vozila

Svet će prvo ugledati prvo I.D. hatchback.Ovaj model će imati veličinu Golfa, I.D. obećava elektromotore koji isporučuju manje od 200 konjskih snaga i bateriju koja omogućava opseg između 249 i 373 milja, iako se specifičnosti još uvek ne predstavljaju. Proizvodiće se na VV-ovoj MEB platformi, koja će se koristiti za proizvodnju i drugih električnih modela.

Volkswagen električni automobil uskoro na ulicama, u Americi drugačija situacija

Govoreći o drugim električnim vozilima, SAD će dobiti drugačije I.D vozilo. Prvo vozilo u Americi biće I.D. Crozz, koji je u suštini I.D. ali u unakrsnom obliku.I.D. Crozz je procijenjen na 300 KS i domet sa jednim punjenjem je procenjen na oko 310 milja. I I.D. i I.D. Crozz takođe obećava polu-autonomne ili autonomne karakteristike vožnje, ali VW još nijedao nikakvo zvanično saopštenje po tom pitanju.


Zašto Amerika dobija nešto sasvim drugačije? Odgovor je prilično jednostavan -u Americi slabo kupuju hatchback modele.

Iako i I.D. i I.D. Crozz imaju isti datum predstavljanja 2020. godine, pravi dragulj linije neće stići još godinu ili dve nakon toga. I.D. Buzz, koji je u osnovi redizajnirani Microbus sa električnim pogonskim agregatom, trebalo bi da stigne na vreme za model iz godine 2022. godine. Volkswagen električni automobil uskoro će početi da krstari drumovima.

Izvor: Medium

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here