Tviter napustio Antonio Noto , šta dalje

0
685

Tviter ostao bez direktora

Tviter napustio Antonio Noto . Antonio Noto, koji napušta Twitter nakon skoro četiri godine da bi preuzeo funkciju direktora SoFi. Noto je neverovatno važan za upravljanje Twiterom.

Najbolji modovi za Sims 4

Tviter napustio Antonio Noto , šta i kako dalje

Noto je na Tviteru preuzeo dosta odgovornosti i snage. On je, na primer, nadgledao sve poslove prihoda Tvitera, a to Tviteru donelo mnogo u poslednje dve godine. On je takođe bio jedini rukovodilac na visokom položaju koji je ostao od prethodnog mandata direktora kompanije Dick Costolo, koji je vodio kompaniju. Noto je mnogo toga promenio.

Ali sada odlazi, a veliko pitanje je da li je Tviter dovoljno stabilan da bi bez njga nastavio dalje.

Kada je Noto najavio svoj odlazak, Tviter je rekao da će podeliti svoje odgovornosti među drugim rukovodiocima, a PR ove kompanije je potvrdio da ne planira da tu ulogu prepusti nekome drugom. Neki su čak istakli da nemora svaka kompanija da ima COO, poziciju koja obično nosi jedinstvene odgovornosti, u zavisnosti od kompanije.

Tviter i bivši direktor

Međutim, svaka kompanija ima izvršnog direktora. Jack Dorsey, izvršni direktor Tvitera, takođe vodi platni promet kompanije Square, aranžman koji je Notou trebao da da dosta na važnosti. Razgovarali smo sa više od pola sadašnjih i bivših zaposlenih u Tviteru, a generalni konsenzus je u tome što niko u zgradi nije spreman da preuzme ulogu koju je imao Noto.

Loše vesti za Tviter : još uvek se nezna šta će dobiti bez Notoa. Možda je Tvitter na mestu gde Notov odlazak neće imati ogroman uticaj, ili će možda Dorsey počecti da troši više vremena na Tviteru kao rezultat toga. Toj društvenoj mreži je potrebno dosta pažnje da se izbori sa jakom konkurencijom. Dorsey to sigurno zna. Zato je tu gde jeste. Zato mu investitori još uvek veruju.

Izvor : Engadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here