Serija Hi-men budi nostalgiju i sećanja

0
2285

Hi-men se vraća na TV ekrane

Serija Hi-men budi nostalgiju i sećanja . Starije generacije se sigurno sećaju odličnog crtanog filma Hi men koji je išao na RTS kanalu svaki zimski raspust.Crtani koji je obeležio odrastanje malo starije generacije.Mladje generacije se nisu susretali sa ovim crtanim likom ni na jednom domaćem kanalu.Valjda je bitnije da se prikažu neki “Parovi,Farma,Zadruga” i slični trovači mozga.Ali znajte jednu stvar “Hi men ima moć”.

Dizni snima serija za Twiter


Pokašuj ekranizacije crtanog filma Hi men i gospodari svemira pao je u vodu jer je produkcija ostala bez direktora.U decembru je scenarista David Goyer ,inače scenarista koji je pisao scenario za Man of Steel i The Dark Knight pristao da upravlja filmom koji se inače razvija dugi niz godina. Ali,je nažalost odustao od projekta.

Na sajtu se navodi da je Goyer napustio ovaj projekat zbog “drugih obaveza”. Goyer je već bio uključen u pisanje scenarija i prošle jeseni je dao nacrt scenarija. Variaty navodi da je studio bio toliko impresioniran njegovim radom da su ga zamoli da bude direktor ovog filma.

Serija Hi-men – Odustajanja i odlaganja

U avgustu 2015. godine objavljeno je da je scenarista Christopher Yost radio na scenariju,ali je i on napustio ovaj projekat. Film je trenutno zakazan za 2019. godinu.


Mattel je lansirao Masters of the Universe kolekciju dečijih igračaka davne 1982. godine, stvarajući mitologiju o sukobu između dobra i zla na planeti Eterni. Pored crtanog filma Hi-Men i gospodari sverima, tu je bila i kolekcija stripova,, spin-off serija pod imenom She-Ra: Princess of Power, kao i gomila video igrica .

Godine 1987. Cannon Films je napravio filmsku verziju, u kojoj glumi Dolph Lundgren kao glavni glumac i glumi Hi-Mena. Međutim, popularnost Gospodara svemira je bila u totalnom opadanju, a igračke su prestale da se prodaju već sledeće godine. Kasniji pokušaji oživljavanja franšize uključivali su i novu liniju igračaka i novu kratkotrajnu animiranu seriju početkom 2000-ih godina.
Treba samo sačekati 2019 godinu i sa njom dolazi i …Nostalgija…

Izvor: Engadget

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here