Producenti serije Game of thrones rade i Star Wars

0
807

Serija Star Wars u dobrim rukama

Producenti serije Game of thrones rade i Star Wars imajući u vidu kako dobro obavljaju svoj posao.David Benioff i D. B. Weiss, glavni ljudi koji stoje iza HBO-ove ultra popularne popularne serije Game of Thrones, angažovani su od strane Disney-a i Lucasfilma-a da pišu i prave novu seriju Star Wars.

Prvi PUBG mobilni turnir za 600,000 dolara

Novi filmovi su odvojeni od epizodne Skajvoker sage i nedavno najavljene trilogije pisca i režisera Last Jedi Rajana Dzonsona.

Kathleen Kennedi, predsednik Lucasfilm, kaže da su oni najbolji pripovedači koji postoje danas. Njihova komanda složenih likova, dubine priče i bogatstva mitologije, razviće nove mogućnosti i smireno će podstaknuti Star Wars na neverovatno uzbudljiv način.

Producenti serije Game of thrones na prvom mestu

U zajedničkom saopštenju, Benioff i Weiss su rekli da su u leto 1977. putovali u galaksiju( aludirajući na prikazivanje prvog dela filma Star Wars) i od tada su sanjali da rade na takvom projektu. Oni su počastvovani ovom prilikom i malo preplašeni odgovornošću i uzbuđeni da započnu ovaj projekat čim se završi finalna serija Game of Thrones.

Na pitanje zašto par nije pre napravio seriju Star Wars, direktor komapnije Disney Bob Iger izjavio je da je njihov interes bio u stvaranju filmova “Star Wars”. Oni nisu izrazili interesovanje za seriju, dodao je on, ističući da su fokusirani na određenu tačku u franšizi Star Wars. Biće ovo dobar projekat. Producenti serije Game of thrones očigleno znaju posao. Iako se meni lično ne dopadaju novi Star Wars filmovi, možda serija bude nešto drugo.

Izvor: IMDB

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here