Ilon Mask obrisao Tesla i SpaceX stranice sa Fejsbuka

0
1067

Obrisane SpaceX i Tesla fejsbuk stranice

Ilon Mask obrisao Tesla i SpaceX stranice sa Fejsbuka. Ilon Mask očigledno nije bio svestan da njegova kompanija SpaceX ima Facebook stranicu. Izvršni direktor kompanija SpaceX i Tesla odgovorio je na Tviteru ,pozivajući ga da obriđe zvanične stranice SpaceX, Tesla i Elon Musk u znak podrške #deletefacebook pokretu tako što je prvo priznao da nije znao da te stranice uopđte postoje. Zatim je rekao da ispunjava obećava ,te da će ih stvarno obrisati.

I stvarno je održao obećanje kao što možete da vidi na slici iznad. Stranica je pre brisanja imala preko 2,5 miliona pratilaca. Od tada, odlazak na bilo koju od navedenih stranica usmerava vas na poruku koja kaže “Izvinite, ovaj sadržaj trenutno nije dostupan”.

Ilon Mask obrisao Tesla i SpaceX stranice, Mask više voli Instagram

Mask je takođe odgovorio na još jedan komentar na Tviteru o sopstvenoj upotrebi Instagrama i njegovih kompanija, koja je naravno u vlasništvu Facebook-a. Ovaj uspešni biznismen je rekao da je Instagram “granična”aplikacija , s obzirom da “uticaj FB-a polako opada”, ali čini se da je za sada sasvim u redu.

Blokčejn čuva Vašu sigurnost

Pre njihovog brisanja, stranice SpaceX i Tesla imale su preko 2.6 miliona lajkova i super visoke stope angažovanja.

Izvor:TechCrunch

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here