Blokčejn protiv kapitalizma, ko ima veće šanse za pobedu

0
1067

Da li će blokčejn promeniti celokupno društvo

Blokčejn protiv kapitalizma.Osnovna suština zašto mi, ljudska rasa, postojimo i kako se mi formiramo u društvu, bilo je tekuće pitanje koje je bilo razmatrano tokom čitave istorije čovečanstva.Brojni filozofi, sociolozi i naučnici proučavali su šta čoveka odvaja od drugih sisara. Ove diskusije su nas podstakle da se stalno usavršavamo u društvu i ekonomiji.

Industrijska revolucija nas je naterala da verujemo da takvo zakonodavstvo, struktura i hijerarhija predstavljaju sredstvo za društveno sposobnu grupu, za bolje ljudska bića u funkcionalnom društvu.Kao rezultat toga, društvo je reformisalo obrazovanje, karijeru i sredstva proizvodnje koja odgovara takvom društvu pod imenom “efikasnost”, “masovna proizvodnja” i “rezultat”. Međutim, ova efikasnost je dolazila po cenu “slobode” i “kreativnosti” koja zahvaljuje potencijalu pojedinca da istražuje i da se razvija.

Blokčejn protiv kapitalizma

Osim toga, tekuće društvo se i dalje drži klase i hijerarhijskog sistema u kome vertikalni pokreti imaju ograničenje bez socijalno priznatog naslova, posla ili pozadine itd. To je podstaklo da bogatstvo ostane centralizovano u određenoj klasi i hijerarhiji.

Danas, u toku tehnološkog napretka, živimo u više iznenadjujućem svetu gde mnogi od nas, u inat klase i hijerarhije su u stanju da putuju u inostranstvo za samorefleksivnim avanturama, luksuzu i iskustvu sa novim kulturama

Uprkos poboljšanju ekonomije, standardu u životu, da li treba da prihvatimo i da budemo zadovoljni sadašnjom strukturom u društvu?Kao rezultat, postoji sve veći broj malih firmi ,širom sveta pokrenutih od strane grupa pojedinaca na putu otkrivanja njihovog idealističkog i kreativnog samopouzdanja u društvu. Ovo odražava sve veći broj studija o “vrednosti sreće”.

Rimejk System Shock igre nam dolazi u 2020 godini

Međutim, trenutna struktura holding kompanije, finansiranje, centralizovana tehnologija sprečava širenje malih i srednjih preduzeća. Proboj u Bloklejn omogućava decentralizaciju moći iz sadašnje centralizovane strukture.

Ova tehnologija će doneti novo doba transparentnosti pošto će se svaki čvor na blokčiću osloboditi. Uskoro će efikasnost blokčejna biti rešenje za sve mala i srednja preduzeća. Da bi se konkurentno i jednako suprotstavljali tradicionalno centralizovanim korporacijama na tržištu.

Kroz decentralizaciju i demokratizaciju moći. Vrednost slobode i transparentnosti poremetiće postojeće monopolizirano kapitalističko društvo u kojem trenutno živimo. Decentralizovana tehnologija blokčejna obezbediće ekosistem za ljude; Inovativni sistem koji direktno rešava problem jednake mogućnosti.

Izvor:Medium

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here