Zakrivljeni iPhone je budućnost kompanije Apple

0
986

Apple sprema zakrivljeni iPhone

Zakrivljeni iPhone je budućnost kompanije Apple. Jedan od glavnih razloga zbog kojih je prošlogodišnji iPhone X dobio toliko pažnje i uzbuđenja je što je taj uređaj konačno predstavio novi dizajn. Dizajn Apple telefona je stagnirao pa je Iphone X došao kao nužno osveženje. Pre iPhone X modela, iPhone formalno nije u velikoj meri menjao dizajn od 2014. godinee. Ukratko, iPhone X je predstavio nešto novo za svoje korisnike.

Do sledeće godine iPhone linija neće predstaviti neke velike novitete, osim izdanja velikog iPhone-a od 6,5 inča. Glasine govori da Apple već radi na brojnim inovativnim iPhone dizajnima koji će se pojaviti u godinama koje dolaze. Konkretno, izveštaj Bloomberga tvrdi da je Apple napravio prototip zakrivljenog iPhone modela. On je dizajniran da se izdvoji na tržištu gde se uređaji sve teže i teže razlikuju.

Kako bi mogao da izgleda zakrivljeni iPhone

Za taj prototip se govori da će biti zakrivljeni iPhone. Displej će ići od ivice do ivice. Ako sve bude išlo po planu, može se pojaviti u prodavnicama u roku od dve do tri godine. Naravno, vredi napomenuti da Apple rutinski radi takve stvari. Da razvija prototipe koji nikad ne vide svetlo dana. U stvari, možda se sećate da je Apple vodio pravnu bitku sa kompanijom Samsung. Tada je otkriveno da je Apple napravio veliki broj različitih dizajna iPhone-a pre nego što je odlučio o konačnom dizajnu.

Dakle, moramo da sačekamo da vidimo da li ovaj mitski zakrivljeni iPhone može postati stvarnost. Dok mi čekamo jedan dizajner je uzeo stvari u svoje ruke. Martin Hajek, čiji ste rad sigurno viđali, nedavno je napravio seriju dizajna za iPhone za iDropNews. Ovaj dizajner nam pruža ideju o tome na koji način bi iPhone mogao da izgleda. Možda ovi njegovi radovi deluju previše ambiciozno. Ipak, uvek je zabavno da pogledate ono što bi moglo da se desi u budućnosti. Bez obzira koliko je to nerealno u ovo vreme.

Dakle, ove slike za zakrivljeni iPhone su jasno inspirisane Nokijom 8110. Kao što je dokazano u nastavku i koje je prepoznala kompanija iDropNews. Zakrivljeni iPhone koncept “je uži od iPhone 8 po ovim slikama.

Izvor:BGR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here