Xiaomi Mi Mix 2S dolazi sa 8 Gb rama

0
781

Xiaomi korača krupnim koracima ka vrhu

Xiaomi Mi Mix 2S dolazi sa 8 Gb rama . Očekuje se da će Xiaomi uskoro izbaciti veći broj vodećih telefonskih uredjaja. Jedan od njih će sigurno biti i Xiaomi Mi Mix 2S koji dolazi kao naslednik modela Mi Mix 2. Kako izvori i glasine tvrde ovaj telefon bi trebao da ima sledeće karalteristike

POCO F1 je novi telefon kompanije Xiaomi

Za početak, Mi Mix 2S će imati senzor otisaka prstiju u samom displeju. Takodje, on će popraviti jednu od najvećih mana svog prethodnika a to je prednja kamera. Ponovo je postavljena u gornjem desnom uglu. Glasine takođe ukazuje na to da će Mi Mix 2S imati Full Screen Display 3.0 , što bi moglo da znaći da će Xiaomi imati kompletan displej sa cele prednje strane. Nažalost, još ne znamo koja će biti rezolucija i veličina.

Xiaomi Mi Mix 2S dolazi u više varijanti

Što se tiče ostalih specifikacija, Mi Mix 2S će pokretati Qualcommov najnoviji Snapdragon 845 čipset, 8 GB RAM-a i 256 GB interne memorije. Ali kako stvari stoje na raspolaganju će više različitih varijanti. Kamere će imati dva senzora od 12 megapiksela za omogućavanje optičkog zuma. Telefon će biti kompatibilan i sa globalnim LTE bendovima.

Jedno je sigurno da će imati zarez “noč” po ugledu na Iphone X. Iako se ranije govorilo da će Mi Mix 2S biti predstavljen na ovogodišnjem Mobile World Congressu, Xiaomi je odbacio te tvrdnje. Dakle, ostaje da se vidi kada će tačno Mi Mix 2S biti predstavljen.

Izvor: Phonearena

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here