Šta donosi novi Note 9 , glasine i nagadjanja

0
1222

Sve o Samsungu Note 9

Šta donosi novi Note 9. Samsung Galaxy Note 8 je jedan od najvećih proizvoda kompanije Samsung, a da ne spominjemo da je i jedan od najboljih mobilnih telefona i globalno, a nema sumnje da će kompanija sledeće ili čak i ove godine objaviti Samsung Galaxy Note 9.

Bitkoin rig napravljen od Samsung mobilnih telefona

Zapravo, poznate glasine o tom telefonu govore dabi mogao biti još futurističniji od iPhone X modela.

Šta donosi novi Note 9

Samsung Galaxy Note 8 je objavljen 23. avgusta i izašao je u prodaju u septembru, dok je kratkotrajni Samsung Galaxy Note 7 pratio sličan raspored prethodne godine. Dakle, postoje dobre šanse da će Samsung Galaxy Note 9 biti objavljen krajem avgusta 2018. godine, pre nego što ugleda rafove prodavnica negde sredinom ili krajem septembra.Galaxy Note 8 je izašao po ceni od 929 $ i ne vidimo da će Samsung snižavati cenu za model Note 9, naročito sada kada je Apple povećao cene svog hit modela iPhone X.

Najveća glasina Samsung Galaxy Note 9 odnosi se na skener za otiske prstiju, koji se može naći kao ugradjen u ekran. Samsung i Apple su govorili da rade na ovome, ali nisu uspeli da to postignu na vreme za svoje najnovije modele telefone, potisnuvši Samsung da pomera skener na suboptimalnu poziciju na poleđini Samsung Galaxy S8 i Note 8, dok Apple je to potpuno uklonio iz iPhone X.

Najnovije glasine dolaze od analitičara kompanije KGI Securities, koji smatraju da skener u ekranu neće biti spreman na vreme za Samsung Galaxy S9, ali će biti uradjen za Note 9. Ako jeste, Samsung bi mogao zadržati celi ekran ispred svog telefona dok još uvek ima skener koji je pogodno pozicioniran. Još ambiciozniji cilj za Galaxy Note 9 bi mogao biti da ima ekran koji se savija. Ovo je nešto što je Samsung već dugo pripremao, a Samsungov predsednik mobilnog sektora kompanije je rekao da kompanija planira da predstavi takav telefon sledeće godine.

Patent nam je možda pokazao kako će izgledati Note 9, jer je Samsung objavio dizajn telefona sa ekranom koji se krivi na desnoj ivici, ali čudno nije i sa leve strane.

To je neobičan izgled telefona i sasvim drugačiji od Note 8, pa smo skeptični da će se koristiti za Note 9, ali nikada se ne zna. To je sve što smo čuli do sada, ali postoje neke stvari koje će sigurno imati Galaxy Note 9 . Sa jedne strane, skoro će sigurno imati veliki Super AMOLED displej, olovku S Pen i najmanje 6 GB RAM-a.Takođe će verovatno Samsung Note 9 imati fotoaparat sa objektivom od modela Note 8, mada verovatno sa nekim poboljšanjima i verovatno će imati zakrivljeni ekran.

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here