Sačekajte Samsung X

Nova saznanja o modelu Samsung 10 ili Samsung X donose i specifikacije o ovom uredjaju koji će se pojaviti 2019 godine. Ali jedna karakteristika tog modela će Vas dovesti do toga da se zapitate treba li kupiti Samsung S9 ili sačekati sledeći model ovog proizvodjača. Pozivajući se na sajt Tom’s Guide, koji je pronašao neke spremne specifikacije na kineskom sajtu Veibo, Galaky S10 – ako će se tako zvati -posedovaće jedinicu za neuralnu obradu za poboljšane AI funkcije.

Kako da pronadjete izgubljen Samsung telefon

To nije iznenađenje, s obzirom da se navodi da je S9 opremljen novim interfejsom usmerenim na AI. Pored toga, S9 će navodno ponuditi novu Intelligent Scan funkciju koja istovremeno koristi prepoznavanje lica i skeniranje irisa. Prema tome, S10 bi verovatno podigao AI na sledeći viši nivo. Veća vest bi bila podrška za 5G, što bi pojačalo vašu internet vezu i omogućilo mnogo veće brzine. To bi takođe omogućilo mnogo manju latenciju, što bi rezultiralo lakšim video streamingom.

Samsung X i 5G mreža

Trenutno se ne očekuje da će pametni telefoni u 2018. godini podržavati 5G u SAD-u. jer su prve specifikacije 5G upravo odobrene u decembru i standard se i dalje završava. Pored toga, dok AT & T i Verizon planiraju 5G projekcije za ovu godinu, Verizonova 5G mreža će biti fiksna širokopojasna veza (u početku).Ostale karakteristike modela Galaxy S10 uključuju veću bateriju u obliku slova L zbog izdržljivosti. Baterija Galaxy S9 je, prema podacima, iste veličine kao kod modela S8, zasnovane na iznetim specifikacijama.

Na kraju, ali ne i najmanje važno, Galaxy S10 bi mogao biti jedan od prvih telefona koji će se pohvaliti UFS 3.0 memorijom. Ona će navodno udvostručiti propusni opseg dok snižava potrošnju energije.

Na Vama ostaje da odlučite da li ćete kupiti S9 ili ćete ipak sačekati sledeći model za koga postoje razna nagadjanja pa i da će biti ceo savitljiv i fleksibilan. Jedno je sigurno da neće biti jeftin

Izvor: TNW

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here