Samsung sprema Android Go telefon

0
903

Android Go i Samsung

Samsung sprema Android Go telefon. Android Go telefoni su izgleda novi trend među proizvođačima telefona. Najveći proizvođač pametnih telefona se pridružio ostalima. Samsung, po novim glasinama, se sprema da pokrene svoj vlastiti Android Go telefon koji će biti dostupan za široke mase. Taj model će se zvati “Galaxy J2 Core”, pojavio se na platformi benchmark-ova. Pogledajte kakve specifikacije donosi Samsung Galaxy J2 Core.

Samsung sprema Android Go telefon i to će biti Galaxy J2 Core

Samsung Galaxy J2 Core će navodno imati 1GB RAM-a i optimizovanu verziju Exinos 7570 quad-core čipseta te kompanije. Softver se pominje kao Android 8.1 koji dolazi u skladu sa najnovijom Android Go verzijom. Za neupućene , Android Go je lagana verzija svog aktuelnog operativnog sistema koji je dizajniran da radi efikasnije na slabijem hardveru. Softver takođe sadrži specijalizovani set za Google aplikacije, kao što su Google Go, Maps Go, koji ne zahtevaju mnogo resursa za funkcionisanje i otprilike zauzimaju samo 1MB prostora.

The Culture serija se snima u Amazonovoj produkciji

To je sve za sada o ovom modelu ali će se u skorije vreme verovatno čuti još neke stvari. . Korejski proizvođač telefona se bori da uspostavi snažnu podršku u segmentu pametnih telefona na početnom nivou otkad je primećen porast mobilnih telefona iz različitih kineskih kompanija. Uzimajući u obzir druge Android Go telefone, ovaj model bi mogao da košta oko 50 dolara i moglo bi prvo da stigne u zemljama u razvoju poput Indije.

Indija je uvek bila ogromno tržište. Veliki proizvodjači to očigledno znaju i utrkuju se ko će da dobije njihovo poverenje. Samsung ima i ime i kvalitet ali u zemljama u razvoju na prvom mestu je cena. 

Do sada je gomila proizvođača telefona predstavila svoje Android Go telefone, uključujući HMD Global, Nokia, ZTE, Micromax, a uskoro će doći i od kompanije Reliance Jio. Zbog toga je sigurno da će i kompanija samsung ući na to tržište

Izvor: TechPP

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here