Samsung S9+ ima najbolju kameru ikada testiranu

0
771

Galaxy ima najbolju kameru na svetu

Samsung S9+ ima najbolju kameru ikada testiranu . Nekoliko stvari se promenilo u Galaky S9 + u odnosu na prethodnika, ali je osnovna promena bila u hardveru za kameru. Sa savremenim senzorom, fizičkim promenljivim otvorom blende i sekundarnim tele-foto objektivom, Samsung je znao da ima nešto o čemu treba pričati. I prema DxOMark-u je uspelo: Galaki S9 + je dobio najviši mobilni rejting od 99.

Samsung S9+ ima neverovatan rezultat

Galaky S9+ dobija taj kombinovani rezultat od 99 sa velikom pomoći iz “foto” dela DxOMark-ovog testiranja, gde je postigao 104. Rekao je da je Galaxy S9+ bio odličan u kontroli buke i imao je odlične boje, ali je lagano zadržao izlaganje nestabilnost i friziranje boja. Ocena “video” bila je nešto niža, na 91, uz odličnu stabilizaciju i kontrolu buke, ali i gubitak finih detalja u većini uslova.

Samsung predstavlja Bixby zvučnike

Oni kojima su ove stvari bitne to je samo jedan poen više na DxOMark testu nego što je imao Google Pixel 2, koji su skoro svi pohvalili kao fantastični fotografski alat. To je takođe dve poena više od Huawei Mate 10 Pro i pet više od Galaky Note 8. Zapamtite da DxOMarkov sistem bodovanja nije fiksna skala od 1 do 100 .

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here