Samsung S9 ima super kameru , oduševiće mnoge

0
876

Kamera na Samsungu S9 je pun pogodak

Samsung S9 ima super kameru . Samsung kaže da planira da unapredi kameru na modelu Galaxy S9. A sada za to i imamo dokaz. Galaxy S9 će biti isporučen sa funkcijom super slow motion, prema izveštajima. I nijedan drugi proizvođač mobilnih telefona ga nije na taj način implementirao.

Funkcija “sporog snimanja” u Galaxy S9 dolazi sa dva moda za snimanje, kako prenosi SamMobile, navodeći izvore koje tvrde da imaju saznanja o planovima kompanije.
Prvi metod će vam omogućiti da tapnete dugme i snimite sve u sporom režimu.
Drugi će započeti snimanje video zapisa sporije onog trenutka kada otkrije kretanje u kadru.

Tako, na primer, ako upreite kameru na statičnu sliku, ona neće snimiti. Ali čim nešto uđe u kadar i krene da se kreće, kamera će snimati u super sporom režimu.

Samsung S9 ima super kameru , ali to nije sve

Ali napori Samsunga idu dalje od toga.Takođe će Vam omogućiti snimanje video zapisa u normalnoj brzini i dodirom na dugme će pretvoriti video u usporeno kretanje. Potom ga možete isključiti i vratiti se na normalnu brzinu. Prema izvorima SamMobile-a, to ćete moći da uradite 20 puta za svaki video koji snimate.

Veliko pitanje je koliko će biti visoka rezolucija pri snimanju ovakvih kadrova. Iz SamMobila veruju da će Samsung koristiti svoj novi ISOCELL senzor kamere, koji može snimati 1080p video zapisa do 480 kadrova u sekundi. Ako želite da pomerate okvire u sekundi na 960, moći ćete da snimate u 720p.

Samsung nije zvanično potvrdio da ovo dolazi na ovogodišnji Galaxy S9. Međutim, nekoliko insajdera, uključujući i jednu od Galaxy S9 kutija, otkrile su specifikacije koje uključuju ovu funkciju. Ovo bi bilo prvi put da Samsung ponuditi ovako nešto u svom vodećem modelu telefonu.

Ifixit rasklopio Samsung S9 Plus

Pored usporenog kretanja, glavna Super Speed Dual-Pixel zadnja kamera Galaxy S9 će navodno ponuditi varijantu blende koja ide od f / 1,5 (za superiorne performanse slabog osvetljenja) do f / 2,4 (za širokougaone snimke) . Samsung je takođe rekao da planira kameru sa dva objektiva za Galaki S9 +.

Očekuje se da će oba uređaja biti opremljena Qualcommovim novim Snapdragon 845 čipom i dolaze sa novim funkcijama veštačke inteligencije da bi pružili više kontekstualnih informacija prilikom korištenja softvera. Na osnovu fotografija koje kruže internetom, dizajn će biti u velikoj meri nepromenjen u odnosu na prošlogodišnje verzije.

Samsung planira da predstavi Galaxy S9 na velikom događaju 25. februara, dan pre Mobile World Congressa u Barseloni. Jedno je definitivno, Samsung S9 ima super kameru

Izvor: Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here