Samsung S10 otkrivene karakteristike najavljuju zver

0
1652

Samsung S10 otkrivene karakteristike najavljuju zver od telefona . Samsung S10 se već najavljuje kao fenomenalan uredjaj. Ako je verovati glasinama, ovaj model će se pojaviti početkom leta 2019.godine. Ono što je najbitnije je to da će imati dosta više RAM memorije i unutrašnjeg skladišta. 

Pročitajte još : Samsung sprema Android Go telefon

Samsung 

 Prema ovim izvorima, Samsung S10 će imati 12 GB RAM-a i 1TB interne memorije. Ove karakteristike su bolje od velike većine današnjih laptopova i desktop računara. 

Za sada je poznato da će ovaj Samsungov model imati četiri varijante. Počevši od najslabijeg modela S10 Lite pa sve do modela S10 5G koji će posedovati četiri kamere i biće dostupan samo u Južnoj Koreji. Sigurno je da gore navedene karakteristike neće imati najslabiji model. 

Samsung S10 otkrivene karakteristike, o ceni ni reči 

Nema sumnje da će ovo biti još jedan vrhunski model iz komapnije Samsung. Jedina stvar koja me plaši je cena. Uzimajući u obzir cenu modela Note 9 koji je dolazio sa 512GB unutrašnje memorije i 8GB RAM-a a koja je iznosila 1249 dolara, Samsung S10 može samo da košta više. Ako želite da kupite ovaj model, mislim da je već vreme da krenete sa štednjom.

Izvor: TalkAndroid

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here