Samsung S10 bi trebalo ovako da izgleda

0
987

Samsung S10 bi trebalo ovako da izgleda . Samsung će sledeće godine proslaviti deset godina svoje Galaxy S-serije. Ceo tehnološki svet očekuje nešto veliko od Samsung S10 modela. Baš kao što je Apple objavio Iphone X, tako nešto se očekuje i od Samsunga. Očekujemo neke revolucionarne karakteristike modela Galaxy S10, a sveže glasine sugerišu da Galaxy S10 možda neće imati ivice. Sasvim je sigurno da novi Samsung s10 neće imati zarez ili notch koji ima Iphone X a sigurno je i da će Samsung S10 imati zakrivljene ivice.

Pre nego što nastavim tekst samo da kažem da ova slika iznad možda i nije Samsung S10. Ovu sliku je na Tviteru podeli Ice Universe sa naslovom ” Ovo može biti dizajn izvan (beyond)”. Tu se naravno misli na S10 jer je to kodno ime ovog Samsungovog modela (Beyond). Štaviše, Galaxy S10 je predaleko od predstavljanja, a trenutni fokus je na glasinama o modelu Samsung Galaxy Note 9. curenje na Galaki Note 9, koji lansira ove godine, trenutno je u fokusu.

Koliko će koštati Samusung X

Samsung S10 bi trebalo ovako da izgleda ili ne bi trebao

Čak i jedan od najpouzdanijih insajdera u tehnološkom svetu, OnLeaks smatra da glasine nisu legitimne, što nam daje još više sumnje. Čak iako gornja slika nije Samsung S10, izgleda odlično, tako da bi bilo dobro da liči na njega.

Samsung Galaxy S10 najverovatnije neće debitovati pre CES 2019. Očekuje se da će doći sa senzorom otiska prsta, tehnologijom zvučnika ispod displeja i trostruke kamere.

Izvor:NDTV

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here