Samsung Note 9 izlazi ranije nego što se mislilo

0
1430

Sasmung Note 9 mora da donese inovacije

Samsung Note 9 izlazi ranije nego što se mislilo. Samsung Galaxy Note 9, danas je telefon sa velikom frekvencijom raznoraznih glasina. O ovom budućem hit modelu izlaze glasine skoro svaki dan. Možda su razlozi za to, izveštaji iz Južne Koreje koji tvrde da će kompanija isporučiti telefon pre uobičajnih rasporeda.

Ova pretpostavka je zapravo zasnovana na izveštajima koji kažu da će Samsung Display u aprilu početi da proizvodi OLED panele za Samsung Note 9. Ovo je prilično značajno, jer kompanija obično započinje ovu tačku procesa u junu. Ako je govorni vremenski okvir tačan, to bi moglo značiti da telefon može doći u julu ili avgustu.

Više se očekivalo od modela S9

Galaxy Note 8 je lansiran krajem avgusta. Galaxy Note 7 je predstavljen malo ranije u istom mesecu, ali svi znamo koliko je to dobro prošlo. Samsung je očigledno željan otkrivanja svog potpisnog phablet kako bi nadoknadio performanse modela Galaxy S9.Kupci nisu odgovorili na Galaxy S9 onako kako je to želela kompanija Samsung. To ima smisla jer je S9 u suštini ireverzibilno ažuriranje inovativnog modela Galaxy S8. Nije jasno da li će Galaxy Note 9 pratiti isti put ili ponuditi nešto zaista drugačije.

Blokčejn protiv kapitalizma

Samsung Note 9 će biti veći od Note 8

The Investitor navodi da će Galaxy Note 9 ove godine biti malo veći, pomerajući se sa 6,32 inča na 6,38 inča. Nažalost, ne izgleda da će dobiti skener otisaka prstiju u sklopu displeja.

Još jedan razlog za brzi razvoj kompanije Samsung mogao bi biti Apple. Novi iPhone-ovi se obično pojavljuju u septembru, tako da bi Galaxy Note 9 imao značajan start ako se bude pojavio u julu. Nema sumnje da su ovo najbolji modeli iz kompanije Samsung. Svaki bivši korisnik Note telefona zna šta donose ovi uredjaji.

Izvor:TechShout

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here