Prenosimo iskustvo korišćenja Razer phone mobilnog telefona.

Razer phone posle 3 meseca korišćenja.Nakon korišćenja Razer telefona poslednja 3 meseca, može se reći da je ovo neverovatno pametan uređaj. Dostupan je za 700 dolara i lako se nadmeće sa drugim high-end telefonima u tom cenovnom rangu sa jednim izuzetkom.

Odlično iskustvo sa igricima i multimedijom

Razer telefon je najbolji prenosivi medijski uređaj trenutno dostupan. Njegov ekran je živopisan a njegovi zvučnici su neverovatni. To su najimpresivnije karakteristike koje oduševljavaju i nakon tri meseca upotrebe.

Razerov UltraMotion ekran ima brzinu osvežavanja od 120Hz, a to je gotovo duplo od ostalih pametnih telefona. Samo iPad Pro ima sličnu karakteristiku.Displej je posebno dobar za čitanje teksta, ali je fenomenalno dobar za igranje igrica. Naziv “UltraMotion” ne odnosi se samo na stopu osvežavanja, nego takođe ukazuje na to da displej ima tehnologiju sličnu Nvidijinoj Gsync.

To znači da dozvoljava da GPU direktno kontroliše refresh rate i da ga prilagođava frame rejtu igre koja se igra. To potpuno eliminiše seckanje i smanjuje lag.

Kada je u pitanju zvuk, Razer telefon je ubica. Ima dva prednja stereo zvučnika koji zvuče bolje od Amazon Echo. Uređaj takođe podržava Dolby Atmos i 5.1 surround zvuk.Kombinujte sve to sa nedavno ažuriranom verzijom Razera za podršku HDRu u aplikacijama poput Netflix, i imaćete neverovatan način gledanja filmova i televizije u pokretu.

Odlična baterija

Mislim da je druga stvar koju treba ovde reći kao odličnu karakteristiku ovog telefona je baterija. Razer telefon ima bateriju od 4000 mAh, što je ogromno. To je veća baterija od većine drugih pametnih telefona koji imaju baterije kapaciteta od 2,800 do 3,500 mAh.
U normalnoj upotrebi, Razer telefon lako moze da izdrzi ceo dan . Čak i kada je ekran postavljen na 120hz, nikada nećete morati da dopunjujete bateriju, osim ako ne igrate igrice neprestano . Možete produžiti vek trajanja baterije tako što ćete postaviti brzinu osvežavanja na 90hz ili čak 60hz, ali za to nema potrebe.

Odgovarajući Android

Sve se brzo učitava zahvaljujući Qualcomm Snapdragon 835 čipu i ograničenoj količini bloatvara.

Prelazak između aplikacija ili čak korišćenje dve istovremeno u bočnom režimu nikada nije bilo loše iskustvo.

Marketinške agencije gube poslove

Razer Phone ima i loših strana

Najgori deo Razer telefona je kamera. Ona je razočaravajuća. Slike su često zamućene i prigušene što bi drugi vrhunski smartfoni uradili mnogo bolje. Razer obećava ispravke, ali do sada su zakrpe učinile samo manje poboljšanja.

Razer phone posle 3 meseca korišćenja

Možda se nešto može ispraviti zahvaljujući skidanju aplikaciju Google kamere koju su neki članovi zajednice preuredili da rade na drugim uređajima. Taj fotoaparat uključuje HDR +, koji zaista ima odlične slike na skoro svakom uređaju. Ali mislim da ako vam treba kamera u svakom trenutku koja može da napravi brze i lepe snimke, trebalo bi da uzmete u obzir nešto drugo.Razer phone posle 3 meseca korišćenja se polazao izuzetno dobro.

 

Izvor:Appy-geek

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here