Samsung X će biti novi prvi savitljivi telefon

0
812

Samsung X stiže

Posle Samsunga 9 dolazi Samsung X. Promene se dešavaju i u kompaniji Samsung gde će Samsung X zameniti model s10 koji će se pojaviti na tržištu 2019 godine.

Prve glasine su bile da će se pojaviti 2016. godine. Potom da izlazi 2017. A sada izgleda da će se zapravo pojaviti 2019. godine i to kao glavna perjanica kompanije Samsung u S segmentu.

Samsung predstavlja Bixby zvučnike

Posle Samsunga 9 dolazi Samsung X

Ovo nije zvanično potvrdjeno ali informacije o promeni izgleda dolazi od jednog insajdera iz Južne Koreje. S obzirom na to što je Apple uradio sa svojim modelom iPhone X, to ima nekih smisla. X je ustvari 10 zapisan u rimskim brojevima,tako da izlazak desetog Galaksija kao model “Galaky X” u 2019. godini ima smisla.

Samsung S brend je jedan od najpoznatijih u sveri mobilnih telefona. Pored Appleovog iPhone-a, Samsung Galaxy S je trenutno najpoznatiji i najočitiji brend u tehnološkom prostoru. I to slučaj još od 2012. godine.

Samsung X – Savitljivi telefon

Da bi stvari bile malo zanimljivije, smatra se da će Galaxy X biti prvi komercijalni telefon koji će imati potpuno fleksibilan dizajn. Sigurno je će Galaxy X zameniti S10 u 2019.To bi značilo da će taj Samsungov flagship biti uredjaj sa potpuno novim specifikacijama i karakteristikama koji će sigurno obeležiti tu godinu i postaviti nove standarde.

Izvor:Appy-geek

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here