POCO F1 je novi telefon kompanije Xiaomi

0
834

POCO F1 je novi telefon kompanije Xiaomi . POCO F1 je novi Android telefon koji još nosi naziv “pravi majsor brzine”, a dolazi iz kompanije Xiaomi. Ovaj pametni telefon koji je pod-brend Xiaomija napravljen je da bi se borio na tržištu sa brendovima poput OnePlus. POCO F1 je prevashodno namenjen tržištu u Indiji, gde se izuzetno cene povoljni a kvalitetni telefoni.

Ljudi u kompaniji Xiaomi očigledno da znaju šta rade. Oni tačno znaju šta je Apple radi sa Iphone telefonima i isto to će pokušati sa POCO brendom u Indiji. POCO brend je kratko rečeno jednostavan. Sam POCO brend i POCO F1 mobilni telefon će biti predstavljeni odjednom.

Aplikacija za špijuniranje dece – Phonty

Karakteristike za sada obećavaju

U osvajanje sveta, POCO kreće iz Indije, zemlje u kojoj i novi brendovi mogu da dominiraju na tržištu. Sva istraživanja kompanije Xiaomi ukazivala su na to da brend krene iz ove mnogoljudne zemlje, zemlje u kojoj OnePlus dominira. Da bi se izborili na ovom tržištu, stvoren je POCO. Ali POCO se neće zaustaviti u Indiji. On će se širiti i u druge zemlje. Ovaj model dolazi u Džakartu, Hong Kong i Pariz 27.avgusta.

Ovaj pametni telefon koristi Android bazirani korisnički interfejs pod nazivom MIUI, isti softver koji se koristi na svim pametnim telefonima i tabletima kompanije Xiaomi. Ovaj uređaj se oslanja na funkcije IR Face Unlock i koristi “AI Beautify” kako bi poboljšao izgled korisnika u svojoj prednjoj kameri.

Ovaj pametni telefon je jednostavan i relativno jeftin, s obzirom da poseduje vrhunski industrijski dizajn i relativno visoke specifikacije.

Izvor:Slash Gear

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here