Oukitel WP5000 specifikacije i mogućnosti

0
809

Još jedan dobar kineski telefon

Oukitel WP5000 specifikacije. OUKITEL je predstavio svoj novi pametni telefon na ovogodišnjem Mobile World Congressu (MVC) u Barseloni, OUKITEL WP5000. Ovaj novi telefon je uglavnom izrađen od metala, iako se u mešavinu ubacaju i neki drugi materijali, poput vojne triprobojne plastike, na primer, kako bi uređaj bio izezetno čvrst. OUKITEL WP5000 ima prilično zanimljiv oblik, koji je definitivno jedinstven. Logotip OUKITEL-a nalazi se ispod ekrana telefona, a ovaj telefon zapravo ima prilično debele okvire, što nije ništa iznenađujuće.

FitBit narukvica za decu


OUKITEL ponovo sa ogromnom baterijom

OUKITEL WP5000 je IP68 sertifikovan za otpornost na vodu i prašinu, dok telefon ima 5,7 inčni displeja koji je otporan na udarce. Ovaj ekran poseduje odnos prikaza slike 18: 9, a telefon ima 6 GB RAM-a i 64 GB proširenog skladišta. Ovaj telefon poseduje MediaTek-ov Helio P25 64-bitni okta-jezgreni procesor. Dok takodje poseduje unutrašnju bateriju od 5.000 mAh, koja bi trebala biti više nego dovoljna da bi vam obezbedila jedan ceo dan korišćenja. Na poleđini telefona nalaze se dve kamere, jedna je 16-megapiksela, dok još uvek nemamo nikakve informacije o drugoj. Selfi kamera od 8 megapiksela nalazi se na prednjoj strani OUKITEL WP5000, a telefon ima i skener za otiske prstiju. Kao što vidite, OUKITEL je uključio i gumu na zadnjoj strani telefona. Dvostruki LED blic se nalazi na zadnjoj strani uređaja, dok jena zadnjoj strani dosta šrafova koji ovom telefonu daju robusan izgled

Oukitel WP5000 za ekstremnije korisnike

OUKITEL kaže da je OUKITEL WP5000 namenjen građevinskim radnicima, avanturistima, kuririma, plivačima i ljudima koji uglavnom rade napolju. OUKITEL je takođe obećao da će ove godine objaviti više informacija o telefonu. Uključujući tu i njegovu tačnu cene i više informacija o svojim specifikacijama i karakteristikama, pa ostanite pripremljeni za to. Međutim, pre nego što se to desi, slobodno pogledajte video koji je ugrađen dole. To je OUKITEL-ov prvi WP5000 najava, koji će vam omogućiti detaljniji pregled uređaja, dok smo također uključili nekoliko slika u galeriju gore.

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here