OnePlus 6 sa cenom od 749 dolara

0
735

OnePlus 6 specifikacije

OnePlus 6 sa cenom od 749 dolara. Nagadjanja o modelu OnePlus 6 se nastavljaju. Neko iz ove kompanije je danas izbacio  moguće specifikacije ovog telefona kao i detalje o cenama, a ta nagadjanja kažu da će OnePlus 6 imati odlične specifikacije. Sa relativno visokom cenom koja bi se mogla poklapati sa tim specifikacijama.

Ovaj izvor kaže da će OnePlus 6 imati ekran od 6,2 inča, Snapdragon 845 procesor i 8 GB RAM-a sa 256 GB interne memorije. Potencijalno sa dostupnim verzijama od 64 GB i 128 GB. Telefon takođe može uključivati dual kamere sa zadnje strane, s jednim senzorom od 12 megapiksela i drugim senzorom od 20 megapiksela, kao i brzo punjenje kompanije Dash Charge. Taj 256GB model će koštati 749 dolara, kako nas informišu ti izvori.

OnePlus 6 sa cenom uporedjen sa Iphone X i Samsungom S9 plus

Ta cena je niska u poređenju sa iPhone X i Samsung S9 Plus modelima, koji koštaju više od 1000 dolara. Redovni S9 je konkurentan po ovoj ceni, iako ne uključuje 8GB RAM-a i ima ekran od 5,8 inča, za razliku od 6,2 inča koji vidimo na S9 Plus-u i možda na OnePlusu. Tako da je cena od 749 dolara visoka cena koja dolazi od kompanije OnePlus, kompanije koja je premijum telefone prodavala po ceni od 400 dolara.

Sve o modelu Oppo r11s

Slika koja je propuštena ranije ovog meseca ukazuje na to da će telefon imati prikaz od ivice do ivice sa zarezom na vrhu. Spekulisalo se da telefon može izgledati potpuno isto kao model Oppo R15, jer kompanija deli istog vlasnika kao OnePlus, ali istaknuta fotografija iznad pokazuje da će telefon OnePlus imati bar drugačiji dizajn nazad.

Moje misljenje je da ova cena neće proći tek tako na tržištu,kada pogledate sta sve daju Huawei modeli za tu cenu. Za Xiaomi je i suvišno govoriti,ne kažem da je OnePlus loš izbor ali mislim da je cena previsoka. Isti princip je imao i Nexus,na početku niske cene a odliče specifikacije a posle visoke cene za standardne specifikacije.

Izvor: TheVerge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here