OnePlus 6 našao inspiraciju u modelu Iphone X

0
816

Šta sve ima OnePlus6 telefon?

OnePlus 6 našao inspiraciju u modelu Iphone X.OnePlus 6 će zaista imati usek ili zarez na vrhu njegovih ekrana, sličan onome na iPhone X. Oneplus je potvrdio da će biti sledeći proizvođač telefona koji će se priključiti trendu koji je popularizovao Apple. Kompanija je čak predstavila i sliku tog zareza sa tačnim dimenzijama.

Govoreći za The Verge, Pei je rekao da će OnePlus imati zarez na vrhu, slično kao na modelu IphoneX. Veličina zareza će biti nešto izmedju essential phona i Iphone X modela, a na osnovu broja komponenti kompanija namerava da stegne prostor. Sadrži slušalicu, prednju kameru, senzor ambijentalnog svetla i LED indikator. Pei je rekao da zarez neće biti veliki kao kod iPhone X, jer neće sadržati strukturiranu komponentu. Dimenzije zareza na modelu OnePlus 6 su 19.616 x 7.687mm.

OnePlus 6 našao inspiraciju , testirao 1000 aplikacija zbog zareza

Pei je takođe rekao da je OnePlus ručno testirao 1.000 najboljih Google Play aplikacija kako bi video kako će reagovati na uključivanje zareza i proceniti koju vrstu kompatibilnosti će kompanija tražiti od developera. OnePlus 6 će pomeriti sat levo od ekrana, pružajući više prostora za druge ikone statusa. Pei je takođe rekao da će pametni telefon sakriti zarez kada se prikazuje video snimak na celom ekranu. Druga otkrića koja je naveo Pei uključuju činjenicu da imaju odnos ekrana-do-tela od 90 odsto, i da neće biti veći od bilo koje od postojećih modela OnePlus. Pei je takođe rekao da OnePlus 6 neće biti identičan Oppo R15, kako su skorašnje spekulacije najavile.

HBO snima film Farenhajt 451 po istoimenoj knjizi

Što se tiče motivacije kompanije da koriste zarez na ekranu u narednim premijum uredjajima OnePlus-a Pej je rekao da želi dati korisnicima ekrana što je bolje mogućim, kao i da bi zarez mogao biti i bolji.

U intervjuu Pei je potvrdio da je iPhone X stvarno inspiracija za kompaniju. Slažući se da Apple “ubrzava usvajanje stvari u industriji”, bar “tamo gde ima smisla”. Pei je objasnio ovu poslednju rečenicom , rekavši da će OnePlus 6 zadržati 3.5mm priključak za slušalice.

Izvor:NDTV

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here