Novi Palm telefon dolazi sa Android operativnim sistemom

0
825

Palm se vraća na tržište pametnih telefona

 

Novi Palm telefon dolazi sa Android operativnim sistemom . U 2018. godini, telefon pod nazivom Palm bi mogao da se pojavi sa Android operativnim sistemom. Da, mislim na stari dobri Palm.

Sada u vlasništvu TCL-a, kompanije koja proizvodi telefone kao što su Blackberry i Alcatel, prvi Android telefon Palm bi uskoro mogao da bude pretstavljen. Barem tako navode sa portala Android police. Tu su i slike tog modela telefona. Ovaj Palm model bi trebalo da nosi naziv Pepito.

Iskreno govoreći, barem po sliikama, ovo će biti izuzetno ružan model. Očigledno da Palm hoće da udje na tržište malih pametnih telefona. Dok svi proizvodjači pokušavaju da naprave što veće telefone, Palm sprema uredjaj sa 3,3 inča i 720p rezolucijom. Uz sve to, baterija telefona će imati malu bateriju od 800 mAh.

2K Games ulaže u nove igre i projekte

Uređaj će takođe imati i Snapdragon 435 procesor, 3GB RAM-a i 32GB interne memorije. Palm je nestao sa mape proizvodjača 2011.godine i sada se ponovo vraća na tržište. Ne verujem da će sa ovim modelom da naprave bum, ali sve je dobro za početak.

Izvor:Droid life

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here