Nokia 7 Plus – karakteristike i opis ovog modela

0
908

Nokia 7 Plus – Opis. HMD Global je postavio na tržište model Nokia 7 Plus, redizajniranu verziju postojećeg pametnog telefona Nokia 7, na MWC 2018. Sada smo naišli na prve navodne fotografije ovog predstojećeg pametnog telefona.


Nokia 7 Plus specifikacije

Na prednjoj strani jedisplej sa zaobljenim uglovima i ono što izgleda da je 2,5D zakrivljeno staklo na vrhu displeja, koji se prostire sve do pokrivanja prednje kamere. Nokia 7 Plus bi mogao biti prvi HMD Globalov smartphone koji će se pokrenuti u okviru Android One programa.

Stiže nova Matrix Nokia, HDM oživljava model 8110 4G

Što se tiče specifikacija, ova Nokia ima 6-inčni ekran sa Full HD + rezolucijou od 2160×1080 piksela i aspektom 18: 9. Ovaj pametni telefon pokreće Qualcomm Snapdragon 660 SoC, što će biti poboljšanje u odnosu na Snapdragon 630 čipset koji se nalazi pod poklopcem modela Nokia 7. Pametni telefon dolazi sa 4GB RAM-a i 64GB interne memorije.

Na prednjoj strani fotoaparata će imati dvostruku postavku fotoaparata sa Carl Zeiss optikom. Zadnja kamera će imati kombinaciju od 12-megapikselnih i 13-megapikselnih kamera sa jednim od senzora slike koji podržava 2x optički zum. Očekuje se da će pametni telefon uključiti kameru od 16 megapiksela i funkcije podrške poput Bothie moda.

Nokia 7 Plus, kao i svi glavni pametni telefoni, imaće senzor za otiske prstiju. Dolažiće u dve boje – Pearl White i Matte Black.

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here