Motorola prodala 70 miliona telefona iz G serije

0
896

Motorola zabeležila ogroman uspeh

Motorola prodala 70 miliona telefona iz G serije. Motorola je upravo pokrenuo svoju poslednju generaciju Moto G serije. Tu su tri telefona – G6, G6 Plus i G6 Play. Oni nisu ni malo slični skromnom originalnom Moto G-u od 2013. godine. Iako su se veličina, karakteristike i specifikacije serije G razvile u poslednjih pet godina, misija je i dalje ista. Napraviti što bolji telefon uz što pristupačniju cenu. I to očigledno Motorola radi odlično.

Svaka kompanija bi volela da ima mobilnu seriju koju će prodati u 70 miliona primeraka za samo pet godina.

 

Motorola prodala 70 miliona telefona iz G serije što je ogroman uspeh

To je 70 miliona telefona za pet godina, ili u proseku 12 miliona telefona godišnje. Uzimajući u obzir prethodne brojeve koji su u početku bili prilično niski, prodaja od samo nekoliko miliona godišnje, 2016 i 2017. godina su donele ogroman uspeh MotoG seriji kao i Motoroli generalno. Motorola beleži uspehe od kada ih je kupio Lenovo u 2014 godini.

Motorola ažurirala aplikaciju za kameru

Motorola i dalje veruje u još veći rast na sve jačem tržištu. Direktor Motorole je rekao da očekuje , da sa ovom novo serijom , broj prodatih modela Moto G serije dodje do 100 miliona prodatih primeraka. Uzimajući u obzir da će ovi telefoni biti u prodaji približno 18 meseci, to je izuzetno impresivan broj. Nova serija Moto G6 neće biti u prodaji u SAD  još nekoliko nedelja. Prodaja tog modela je krenula u Brazilu i još nekim Latinskim zemljama i prodaja ide odlično.

I sam sam vlasnik Motorole Moto g5s. Mogu samo da Vam kažem da je telefon odličan. Kamera je skoro dobila apdejt i sada je još i bolja. Baterija može da izdrži jedan dan bez problema ( naravno ako ne očekujete da pogledate nekoliko filmova na mobilnom). Sve u svemu Motorola je krenula pametno i hrabro u ovo putovanje. Drago mi je zbog toga jer je to ipak svetski poznat brend koji zaslužuje da bude tu gde trenutno jeste 

 

Izvor:Android Central

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here