Motorola Moto G6 i G6 Plus – odlični telefoni

0
1011

Nešto dobro dolazi iz kompanije Motorola

Motorola Moto G6 i G6 Plus.Ovog puta neće biti objavljeno ni jedna, ni dve, već tri varijante Moto G6 modela.U prošlosti, Motorola je impresionirala svoje fanove modelima Moto G5 i Moto G5 plus tako što ih je napravila da budu kao jedan od boljih pametnih telefona na tržištu.

Motorola radi na razvoju VR slušalica za mobilne telefone

Kompanija Lenovo, matična kompanija Motorole, sada radi na tome da Moto G6 i Moto G6 Plus budu dostupni masama. Ono što je još intrigantnije, glasine o trećoj varijanti, Moto G6 Play. Ova alternativa će najverovatnije biti najjeftinija iz ove serije za apsolutnu kategoriju pametnih telefona na početnom nivou.

Moto G6 Dizajn

Da li se sećate Moto X modela?Serija G6 će se očigledno razlikovati od serije G5 u smislu dizajna sa namerom da integriše funkcije koje će vas podsećati na stariji Moto X.Moto G6 Play će posebno imati 5.7 inčni 720p ekran i 4.000 mAh bateriju. Moći ćete da birate između crnog, zlatnog i plavog modela.

Moto G6 će, s druge strane, imati 5.7-inčni FHD + i biće dostupan u crnoj, srebrnoj, zlatnoj i ružičasto zlatnoj boji. U međuvremenu, Moto G6 Plus dolazi sa 5,93-inčnim FHD + ekranom sa varijantama u Indigo (crnom), Nimbusu (srebro) i Dark Lakeu (tamni teal) boji.

Moto G6 specifikacije

Glasine govore da će Moto G6 imati Snapdragon 450 čipset sa ili 3GB ili 4GB RAM-a. Mogućnosti skladištenja će biti 32GB ili 64GB.

Međutim, Moto G6 Plus će raditi na Snapdragon 630 SoC dostupnom sa 3GB / 4GB / 6GB RAMa. Ali opet, memorija skladištenja će biti 32GB ili 64GB.

Sva tri telefona će automatski dolaziti sa Android Oreo sistemom

Moto G6 kamera i otisak prsta

Oba modela Moto G6 i Moto G6 Plus verovatno će imati primarne kamere sa dvostrukim objektivima od 12MP i 5MP. Prednja kamera će biti neverovatna od 16MP.Telefoni će takođe biti upareni sa senzorom otiska prsta kako bi se smanjili problemi sa prijavljivanjem na telefon.

Što se tiče cene Moto G6 će košta oko 240 dolara a Moto G6 Plus će imati cenu od 330 dolara, što je stvarno odlično sa obzir na kvalitet koji donosi Motorola

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here