Motorola G7 i G7 plus – glasine i render slike

0
816

Motorola G7 i G7 plus – glasine i render slike . Kako stvari sada stoje, Motorola trenutno nije zainteresovana za takmičenje u vrhunskom segmentu pametnih telefona. Možda je to i najpametnija odluka. Motorolini telefoni u srednjem rangu su izuzetno popularni. Sve više ljudi se odlučuju za njihove telefone. 

Photo :  mr gizmo

Zahvaljujući procurelim renderima koje je objavio Mr Gizmo ( preko XDA sajta ) slike novih Motorola su preplavile internet. Kao što ističu sa XDA sajta, ovo nije prvi put da su se pojavile slike za modele Moto G7 i Moto G7 Plus. Ove slike samo potvrdjuju ono što je već poznato, a to je da će se displej prostirati od ivice do ivice.  

Motorola G7 i G7 plus – Specifikacije

Što se tiče samih specifikacija, model G7 će imati Full HD displej od 6 inča, dok će G7 Plus imati Full HD + displej veličine 6,4 inča. Ovi modeli će se razlikovati i po procesoru. Moto G7 će dolaziti sa Snapdragon 660 procesorom dok će G7 Plus imati Snapdragon 710. 

Pročitajte još  Bitkoin Totem i tabu

Takodje, veća memorija će krasiti i veći model. 4GB če imati klasičan model, dok će Plus model dolaziti sa 6GB rama. Oba modela će imati i slične dvostruke kamere na poledjini. Dvostruka kamera će dolaziti u kombinaciji 16+5 MP. Sa prednje strane će biti postavljena kamera od 12 MP. Baterija će za model G7 imati veličinu od 3500 mAh. Za G7 Plus još uvek nema informacije kolika će baterija biti. Pretpostavka je da će biti nešto veća od 3500 mAh.  

Izvor: Ubergizmo

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here