Moto G7 Play će imati noč (zarez) i dosta manju bateriju

0
1157

Moto G7 Play će imati noč (zarez) i dosta manju bateriju . Nažalost, za Motorolu, informacije o njenom novom modelu, Moto G7 Play, su procurele u javnost. Sve ovo se desilo zahvaljujući agenciji FCC. Informacije koje su se pojavile odnose se na uputstvo ovog telefona, slike prednjeg i zadnjeg dela i tehničke specifikacije. Može se reći da je najveća vest da će ovaj uredjaj posedovati zarez, onaj koji poseduje iPhone X. 

Moto G7 Play Specifikacije

Prema već vidjenim specifikacijama,zarez će imati prednju kameru,blic i zvučnik. Još uvek nije jasno da li će zarez imati neku funkciju prepoznavanja lica. Ovaj model če imati Qualcomm Snapdragon 632 procesor, što je iskorak u odnosu na prošlogodišnji model koji je dolazio sa Snapdragon 400.

Ostale karakteristike hardvera uključuju priključak za slučalice, senzor za otisak prsta, USB-C port i jednu kameru sa zadnje strane. Prošlogodišnji model je koristio Micro USB i takodje je imao jednu zadnju kameru, dok su modeli G6 i G6 Plus imali USB-C port i dvostruke kamere sa zadnje strane. Prema FCC-u, ovaj model će se isporučivati u dve boje : crnu i svetlo plavu. 

Pročitajte još : Motorola prodala 70 miliona telefona

Jake kastrenakes, urednik portala The Verge, koji je testirao model G6 Play jedino je bio oduševljen baterijom od 4000 mAh. Novi model će dolaziti sa baterijom od 2820 mAh. Ovo je veliko razočarenje. Motorola je slične stvari radila i ranije. Prvi Z Play je imao bateriju od 3510 mAh da bi Z3 Play imao smanjenu bateriju od 3000 mAh.  

Da razjasnimo, novi G Play dobija zarez a gubi odličnu bateriju, što ne zvuči dobro. Većina novijih telefona je ubacila zarez u svoje modele, osim Samsunga (mada će se i to uskoro promeniti, kako najavljuju iz Samsunga). Google je olakšao proizvodjačima. tako što Android Pie podržava dizajn zareza i dozvoljava programerima da kodiraju za njega. Bez obzira da li je telefon flegšip ili budžetski, zarez je svuda. Još uvek nema informacija o datumu izlasku ovog modela kao i o ceni.

Izvor: TheVerge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here