Moto G6 Play – prve slike i specifikacije

0
1084

Dolaze nove Motorole na tržište

Moto G6 Play – prve slike. Nismo čuli puno od Lenovo brenda, tj za nove Motorole na MWC 2018. Nesumnjivo postoje novi modeli Motorole a zahvaljujući nekim insajderima, dobili smo slike predstojećeg modela telefona , Moto G6 Play.

Iako snimci, koje je otpremio Trendy Techz, ne otkrivaju previše o pametnom telefonu, oni bi trebali proširiti apetit za novi Motorola hardver sve dok ne dođe dan predstavljanja. Međutim, vidimo tanke pločice i čitač otiska prsta na zadnjem delu uređaja.

Model Moto G6 će zameniti prošlogodišnje Moto G5 telefone (od kojih jedan možete videti na slici iznad). Ustvari nije bilo G5 Play, ali je postojala G4 Play, a to je bilo usmereno na budžetski deo tržišta .

Moto G6 Play dolazi u tri boje

G6 Play bi trebalo da nastavi sa temom budžetske vrednosti, a očekujemo 5,7 inčni 720p ekran i 4,000 mAh bateriju, zasnovanu na onome što smo do sada čuli. Tri boje koje su prikazane za G6 Play su tamna , zlata i plava.

Android 8 Oreo na Motorolinim telefonima

Ništa od ovoga nije zvanično. Pa ćemo morati da sačekamo zvanično predstavljanje kako bi dobili pravi pregled G6, G6 Plus i G6 Play modele, koji su tri verzije ovog modela telefona. Mislili smo da će predstavljanje ovih modela biti na Mobile World Congressu.

Izvor:Wired

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here