Light phone 2 – nije kraj za “glupe” telefone

0
750

Light phone 2 – mali “glupi” telefon

Light phone 2 . Uz sve distrakcije koje dolaze sa modernim pametnim telefonima, zar ne bi bilo lepo ako biste mogli da utišate svu buku notifikacija i samo se usredsredite na najvažnije stvari? To je bila osnovna klasičnog telefona, “anti-smartphone” koji je prošle godine izašao kao Kickstarter projekat.

Nokia 8110 4G , oživljavanje Matrix telefona

Light phone 2

Originalni Light Phone je bio tanak telefon sa veličinom kreditne kartice koji je mogao da obavlja samo standardne telefonske pozive i čuvati do 10 telefonskih brojeva. Nameravao je da bude prateći uređaj uz Vaš primarni pametni telefon. A sada Light Phone 2 želi da potpuno zameni Vaš pametni telefon. Dodaje nekoliko novih funkcija bez prelaska na teritoriju pametnog telefona.

Light Phone 2 sa unapredjenim funkcijama

Dok je original imao samo brojčanik sa tačnim matričnim LED ekranom, novi telefon sadrži matičnu elektronsku tablu sa mastilom koja ne samo da može prikazati brojčanik, već i tekst, kontakte, alarme i delovati kao virtuelna tastatura. Sa tastaturom dolazi mogućnost slanja tekstualnih poruka. Slično kao što je Pebble smartwatch, Light Phone 2 koristi dva dugmeta sa strane kako bi se pomerala kroz ono što kompanija naziva “prilagođenom kutijom za alate”. Telefon je takođe podržava 4G LTE.

Light phone 2

Što jednostavnije to bolje

Ovaj model nije pametan telefon ali bi se u budućnosti mogle pojaviti i druge funkcije smartphone-a. Kao što su vremenski izvještaji, jednostavna navigacija, plejliste, glasovne komande i čak podrška za aplikacije poput Ubera i Lifta. Kreatori Light Phone-a insistiraju na tome da je fokus na slobodnom i jednostavnom iskustvu. Takodje će odbiti da dodaju funkcije poput e-pošte, vesti, društvenih medija ili oglašavanja.

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here

Ово веб место користи Акисмет како би смањило непожељне. Сазнајте како се ваши коментари обрађују.