LG G7 dolazi sa LCD ekranima , šta još ima novo

0
818

LG G7 pravi rizičan potez

LG G7 dolazi sa LCD ekranima. Za razliku od većine vodećih modela koji imaju OLED panele, LG G7 bi mogao da ima LCD panel, prema novom izveštaju. Kaže se da je ovaj potez pomogao južnokorejskoj kompaniji da smanji proizvodne troškove svoje vodeće generacije mobilnih telefona i da održi gubitke na tržištu. Kompanija je preskočila MWC ove godine, ali, prema prethodnom izveštaju, biće pokrenuti LG G7 i G7 Plus u maju sa zarezom ( notch) koji smo videli na mocelu IPhone X.  Odsustvo OLED displej panela sa sledećeg LG premijum uređaja može čak i pogurati korisnike prema Samsung Galaxy S9 porodici koja nudi Super AMOLED displeje ili iPhone X koji su prošle godine debitovali sa OLED displejem.

Prema izveštaju The Korea Herald-a, navodeći tržišne analitičare, odluka LG-a da usvoji LCD ekran za G7 će pomoći smanjenju troškova usred trajnih gubitaka mobilne divizije. Dok kompanija nije potvrdila nikakve informacije o ovim glasinama, očekuje se da će glavnu stvar ponuditi novi dizajnirani MLCD + panel LG Display-a koji tvrdi da ima 35 odsto manju potrošnju nego standardni LCD panel, a ipak donosi bolju osvetljenost.

LG V30s će imati 256 GB ROM

Prošle godine, LG je lansirao V30 kao prvi OLED pametni telefon.Taj model nije mnogo pomogao kompaniji u povećanju prihoda ili pomeranju fokusa kupaca sa konkurencije. Međutim, ispred MWC 2018, kompanija je donela LG V30s ThinQ kao nadogradnju prvobitnog V30 modela sa različitim funkcijama veštaćke inteligencije (AI) kako bi održao svoj tržišni udeo. Novi pametni telefon je posebno imao P-OLED displej.

LG G7 dolazi sa LCD ekranima ,šta još donosi LG G7

Ako verujemo u neke sadašnje glasine, LG verovatno neće biti jedini prodavac pametnih telefona u 2018. godini, koji planira da planira da koristi LCD panele. Apple je takođe nedavno prijavio da će ove godine predstaviti 6.1-inčni LCD iPhone, koji bi sjedio zajedno s novim modelima od 6,5 i 5,8 inča OLED iPhone-a. Sva tri nova iPhone modela su spekulisana da će zadržati dizajn zareza prošlogodišnjeg iPhone X.

Nedavni izvještaji tvrde da će LG G7 doći sa Snapdragon 845 SoC i imati nadogradnju što se tiče RAM memorije u odnosu na LG G6 i više unutrašnjeg prostora od G6 modela, koji je lansiran u februaru, sa 128GB ugrađene memorije. Takođe možete očekivati vertikalno postavljenu dvostruku zadnju kameru od 16 megapiksela, Quad-DAC audio sistem i 3000mAh bateriju.

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here