LG G7 će biti kopija modela Iphone X

0
822

LG G7 dolazi na proleće

LG G7 će biti kopija modela Iphone X. Konačno, LG G7 nije bio na najnovijem izdanju Mobile World Congressa. Umesto toga, korejski proizvođač predstavio je LG V30S ThinQ, vrhunsku verziju LG V30 koja poseduje veštačku inteligenciju. Iako su prikazane najnovije LG G7 slike, sledeći flagship kompanije LG uskoro stiže.

Mobilna divizija LG-a ne prolazi baš najbolje u poslednje vreme. Kompanija je odlučila da redizajnira LG G7 od nule kako ne bi ponovila greške u smislu prodaje najnovijih high-end modela ove kompanije. Čini se da su inspiraciju dobili od modela Iphone X.

Kako će izgledati novi LG G7

Kada videti ove slike telefona LG G7 jasno je da ima neverovatno veliku sličnost sa Iphone X. Štaviše, Ben Geskin je kreirao ove koncepte zasnovane na svemu što je do sada poznato u vezi sa modelom LG G7 , iako možete da vidite nedavne snimke koji prikazuje dizajn, jasno je da nije mnogo pogrešio u vezi sa svojim konceptom.

Za početak,model LG G7 će se pojaviti sa zarezom (notch) poput iPhone X na vrhu ekrana koja će biti mesto na kojem će biti postavljena prednja kamera i senzori uređaja. Na ovaj način, ekranu je dozvoljeno da zauzima većinu površinu prednjeg dela telefona, smanjivši njegove dimenzije jer će imati samo manju ivicu na dnu.

Iako će Android P biti kompatibilan sa ovim tipovima ekrana, za sada možemo videti slike LG G7 da ima traku sa obaveštenjima sa leve i desne strane,nešto kao Essential Phone. Kao što se i očekivalo, sledeći LG flegšip uređaj će imati dvostruku kameru sa dual-tone LED blicem. U ovom slučaju, videćemo da li će LG G7 imati kamere postavljene vertikalno kako bi se bolje iskoristio prostor

Imajte na umu da se ispod kamera vide senzor otiska prsta tako da LG G7 neće integrisati ovaj biometrijski sistem ispod ekrana. Iako možete biti mirni, jer će najverovatnije ugraditi neku vrstu sistema za prepoznavanje lica.

LG G7 će biti zver od telefona

Tehnički možemo očekivati da uređaj bude zver. LG G7 će imati 6-inčni OLED panel koji će imati rezoluciju od 3120 x 1440 piksela uz format od 18: 9 ili čak 19: 9.

Tajnu službe zabranjuju Huawei

Pod haubom LG G7, naćićemo Qualcomm Snapdragon 845 procesor zajedno sa 4 ili 6 GB RAM-a i do 128 GB internog skladištenja. Što se tiče datuma izdavanja i cene LG G7, kompanija nije najavila ništa, ali očekuje se da će termin biti ovog proleća.

Izvor : Androidpolice

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here