Land Rover predstavio mobilni telefon

0
1339

Land Rover pravi i mobilne telefone

Land Rover predstavio mobilni telefon. Ne dešava se svakodnevno da proizvođač automobila pokreće pametni telefon. Upravo to je učinila britanska firma Land Rover, jer je upravo predstavila robustan mobilni telefon.

Land Rover Explore se prestavlja kao “najtežiji telefon na svetu” i poseduje IP68 zaštitu od vode i prašine. Isti nivo zaštite kao kod modela Samsung Galaxy s8. Može da izdrži pad sa visine od 1,8 metara i dolazi sa fabrički zalepljenom folijom. Takođe ovaj model može preživeti ekstremne promene temperature. Tu se misli na totalno smrzavanje pa na totalno zagrevanje, toplotni šok, intenzivnu vlažnost i izlaganje vibracijama”.

Zakrivljeni iPhone je budućnost kompanije Apple

Velika baterija od 4.000mAh nalazi se unutar ovog uredjaja. Land rover garantuje da će ta baterija izdržati dva dana bez ikakvih problema. Tu je još i opcija “Adventure Pack” koja se magnetno postavlja na zadnji deo telefona kako bi produžila trajanje baterije sa dodatnih 3.600mAh, kao i poboljšanje GPS-a i mogućnosti mapiranja.

Land Rover predstavio mobilni telefon sa sledećim karakteristikama

Kompas i SOS svetlo su takođe ugrađeni u Land Rover Explore, a ekran osetljiv na dodir se može koristiti i kada je mokar ili kada se nosi rukavice. To su dva scenarija sa kojima se tradicionalni pametni telefoni teško bore.

Ostale specifikacije uključuju MediaTek Helio X27 čipset, 4GB RAM-a, 64GB skladištenja, 5-inčni full HD ekran, Android 7 Nougat, 16MP zadnju kameru i 8MP prednju kameru.

Cena ovog modela je 499 dolara

Izvor:Techradar

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here