Koliko će koštati Samusung X

0
986

Samsung galaxy X će biti bezobrazno skup

Koliko će koštati Samusung X. Poznato je da Samsung radi na sklopivom pametnom telefonu. Prošle godine, vesti su se pojavile da bi uređaj mogao da nosi naziv Galaxy X i da će imati 7,3-inčna OLED ekran.

Stranger Thing knjiga izlazi sledeće godine

Samsung galaxy X bi mogao da izgleda baš ovako

Sada, The Korea Herald iznosi detalje o ceni ambicioznog Samsungovog proizvoda koji nije ranije mogao da se napravi zbog proizvodnih problema. Samsung Galaxy X bi mogao da košta oko 1850 dolara. Neverovatna cena. To je dvostruko više od vrhunskih smart telefona.

Prošlogodišnji Appleov premijum model je došao sa cenom od 999 dolara. Čak ni ZTE Akon M, sklopivi pametni telefon nije ni blizu skup kao Galaxy X. Ali, ako i planirate da potrošite 1850 dolara na ovaj telefon, znajte da Vam ovaj uredjaj dolazi sa 3 ekrana. Kada se telefon otvori, dva unutrašnja ekrana formiraju jedan od 7,3 inča. A treći ekran je od 4,3 inča i on se nalazi sa spoljne strane i koji se koristi kad je uredjaj sklopljne.


Dakle, uređaj neće imati samo jedan fleksibilni prikaz, kao što su svi očekivali. Ali neće koristiti šarke kao što je koristi ZTE Akon M. Jedan od mnogih patenata koje je podneo Samsung je da se obezbedi da se unutrašnje komponente uređaja ne oštete kada se preklopi.

Što se tiče datuma izlaska, već je bilo pretpostavljeno prošle godine, da bi se zvanični datum pokretanja mogao prebaciti na početak 2019. godine, ako ne i krajem 2018. godine.

Izvor:Fossbytes

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here