Kako izgleda Samsung Note 9 ( VIDEO )

0
879

Kako izgleda Samsung Note 9 ( VIDEO ). Ove nedelje ste u prilici da pogledate kako će izgledati Note 9 i to u 360 stepeni. Ovaj video nije zvanično izbacio Samsung ali postoji dosta razloga da se veruje da će tako izgledati novi premijum model te fabrike. Informacije na klipu je dao OnLeaks, jedan od najboljih insajdera u mobilnoj telefoniji.

Kako izgleda Samsung Note 9 VIDEO


Na klipu iznad ćete videti da novi Samsung Note 9 dosta podseća na prethodnika ali sa nekoliko značajnih promena. Čitač otisaka prstiju je pomeren ispod kamere. To je dobra stvar jer će biti malo teže da zamrljate kameru prstom.

Samsung Note 9 izlazi ranije nego što se mislilo

Druga razlika je smanjnju prostora za sočivo i senzore, tako da ostaje mesta za još jedan komad hardvera. Tu bi mogao da se nadje 3D senzor ili neka vrsta infrareda. Videćemo još šta nam je spremio Samsung. Ovaj video Vam prikazuje Note 9 u punom sjaju iz svih uglova. Ovde ćete primetiti da prednja strana baš dosta podseća na Note 8. Ovo očigledno znači da otisak prstiju neće biti ispod displeja već iza, kako smo ranije i rekli.

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here