iPhone XR se prodaje odlično od kada je izašao

0
1001

iPhone XR se prodaje odlično od kada je izašao. Postoji dobar razlog zašto su direktori kompanije Apple proteklih nekoliko godina upozoravali na misteriozne glasine o slabijoj prodaji iPhone telefona i smanjivanju proizvodnje. Te glasine su uglavnom netačne. Tokom proteklih nekoliko nedelja videli smo dosta izveštaja koji tvrde da je prodaja modela iPhone XR izuzetno loša. Zapravo, mnogi od ovih izveštaja prenose da je potražnja za iPhone XR toliko mala da je Apple primoran da smanji proizvodnju.

iPhone XR se prodaje odlično , glasine nisu tačne

U celom tom procesu, najgore su prošli investitori, kojima se ovi izveštaju uopšte nisu dopali. Sve je to , naravno, uticalo i na vrednosta akcija kompanije Apple. Pre ovih izveštaja, vrednost akcije je iznosila 231 dolara a nakon ovih negativnih izveštaja akcija je pala na samo 171 dolar po akciji. Svako ko prati ovo tržište zna , da se ova situacija ponavlja iz godine u godinu. Medjutim, Apple je danas otkrio da se iPhone XR zapravo prodaje odlično. Tokom intervju-a za CNET, izvršni direktor kompanije Apple, Greg Joswiak, objasnio je da je “iPhone XR , njihov najpopularniji model, od dana kada je predstavljen”. 

Pročitajte još : Fortnite na iPhone 

“Dakle, ne samo da se iPhone XR prodaje dobro, već je to najpopularniji Apple-ov model već više od četiri nedelje. Izgleda da je ovoj kompaniji bilo dosta negativnih priča o lošoj prodaji pa je rešila da otkrije istinu o prodaji. Naravno, na odluku je uticao i pad akcija. 

Izvor: BGR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here