Iphone SE 2 će se sklapati u Indiji ali to nije sve

0
777

Ipak stiže Iphone SE 2

Iphone SE 2 će se sklapati u Indiji. Bezbroj iPhone glasina se objavi svake godine i te glasine traju sve do novog predstavljanja Iphone. Neke od tih glasina odbijaju da umru, bez obzira na to koliko malo dokaza ima da mogu da se ostvare. Ovogodišnje glasine uključuju model iPhone SE. Neki izveštaji tvrde da će Apple u narednim mesecima pokrenuti jeftiniji iPhone sa sličnim dizajnom kao i iPhone X. Drugi kažu da ovaj model čak i ne postoji i nema planova za njegovu izradu.

 

Novi izveštaj iz Tekz24 ove nedelje pripada prvoj kategoriju, dakle oni tvrde da se sprema iPhone SE2 i da će se sklapati u Indiji ekskluzivno. Izvori kompanije Tekz24 kažu da će telefon biti ranije objavljen, ali da su “vladine politike i druga ograničenja” prisilila Apple da odloži njegovo objavljivanje.

Iphone SE 2  , Apple ipak proizvodi u Indiji

Apple je prvi put započeo proizvodnju iPhone SE jedinica u Indiji prošle godine u nastojanju da proširi svoj globalni domet. Indija, više nego Kina, je bila na Apple listi potencijalnih oblasti rasta godinama, i dok su Indijska postrojenja predstavlja samo delić iPhone jedinica, sklapanje iPhone SE 2 u Indiji će biti velika promena.

Da li će Vam roboti preuzeti posao

Što se tiče specifikacija, Tekz24 navodi da će iPhone SE 2 dolaziti opremljeni sa ekranom od 4 do 4,2 inča, 2 GB RAM, 32 / 128GB interne memorije, 1700mAh baterija, A10 quad-core procesor i najnoviju verziju IOS. Publikacija takođe očekuje da će Apple prodavati SE 2 za 400 dolara (iPhone SE je na početku prodaje imao cenu od 349 dolara).

Kao i gotovo svaki izveštaj o iPhone-u SE 2 do danas, trebalo bi da sve uzmete sa dozom rezerve. Ipak su ovo samo nagadjanja pojedinih insajdera iz te industrije. Možda ovde ima istine, ko zna?

Izvor:BGR

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here