Huawei P30 specifikacije novog flegšipa

0
1369

Huawei P30 specifikacije novog flegšipa . Jedna od glavnih karakteristika modela Huawei P20 bila je trostruka zadnja kamera. Izgleda da će se ona naći i na novoj perjanici kompanije Huawei, modelu P30. Jedan od pouzdanijih insajdera iz ove industrije, tvrdi da je dole navedene fotografija Huawei P30 mobilnog telefona i da ima nekoliko značajnih promena u odnosu na P20. Iako i Huawei P30 ima zarez, on je znatno manji od zareza na P20. Kao i kod prethodnika, tako i ovaj novi model ima trostruku zadnju kameru ali za razliku od modela P20 gde su prve dve kamere spojene a treća odvoje na P30 su sve tri kamere spojene u jendom kućištu. Mora se priznati da je mnogo efikasnije rešenje na novom modelu.

Pročitajte još : Huawei sprema svoj operativni sistem

Senzor otiska prsta se ne nalazi na poledjini telefona pa se veruje da će se on nalaziti u sklopu displeja. Dalje se navodi da će model P30 imati displej od 6 inča i rezolucijom od 2340×1080. Tu su naravno i verzije od 6GB RAM-a i unutrašnjim skladištem od 128GB i jača verzija od 8GB RAM-a i unutrašnjim skladištem od 256GB.

P30 će imati USB-C port, 3,5 mm džek i bateriju od 4000 mAh. Što se tiće zadnje kamere, postoje nagoveštaji da će imati 40MP a da će prednja selfie kamera imati 24MP. Korisnici očekuju da ovaj model vide na MWC 2019 koji će biti održan krajem februara. Ovo su bile Huawei P30 specifikacije koje se trenutno mogu pronaći na internetu.

Izvor: PhoneDog

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here