HTC U12 Plus će imati 6GB RAM-a

0
914

Nešto odlično nam dolazi iz kompanije HTC

HTC U12 Plus će imati 6GB RAM-a. Testiranje sabdomena na HTC-ovom sajtu uočije je Roland Quandt. To testiranje je otkrilo specifikacije, dizajn i cenu novog flegšipa iz kompanije HTC. Trenutno je poznato da će ovaj uredjaj doći sa cenom od 920 dolara.

Kako isključiti lokaciju na telefonu

Naravno radi se o modelu HTC U12 Plus koji dolazi sa 6GB RAM-a i 128GB interne memorije. Ovde ne govorim o nekom budzetskom telefonu, već o telefonu koji će moći da stane rame uz rame sa Samsungom S9,Huawei P20 modelom i naravno Iphone 8 i X modelom.

HTC U12 Plus specifikacije

Kao i ranije, tako i sada HTC neće doći sa aktuelnim modelom LCD-a koji svi koriste. Ovog puta njihov flegšip neće doći sa aktelnim OLED ekranom već sa WQHD+ Super LCD 6 panelom. HTC U12 Plus će imati Boomsound zvučnike. Takodje će biti otporan na vodi i prašinu uz IP68 zaštitu. Tu je naravno micro card slot koji će podržavati kartice do 2TB. Imaće Snapdragon 845 i bateriju od 3500 mAh.

HTC je brzo uklonio podatke sa svoje veb lokacije ali su se slike i cena brzo proširile intenetom. Sada skoro znamo sve o ovom novom modelu osim datuma predstavljanja.

Izvor: Theverge

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here