Gejmerski telefon dolazi iz kompanije Xiaomi

0
928

Xiaomi predstavlja gejmerski telefon

Gejmerski telefon dolazi iz kompanije Xiaomi. Očekuje se da će Xiaomi ,Kinseski Apple, predstaviti novi smartphone uredjaj 13. aprila. To će uradite preko svoje sestrinske firme Black Shark Technologies. Portal Gizmochina je izneo detalje o ovom modelu. Veb lokacija je podelila sliku pozivnnice za predstavljanje ovog modela.

Očekuje se da će Black Shark telefon doći sa Snapdragon 845 SoC. Mogućnost prikaza 2160 × 1080 displeja sa odnosom slike 18: 9 i brzinom osvežavanja do 120 GHz. Kao i ostali pametni telefoni ovog proizvodjača, imaće tri varijante uključujući 6GB RAM sa 128GB memorije, 8GB RAM sa 128GB i 256GB prostora za skladištenje.

Gejmerski telefon sa Project Trebble podrškom

Izveštaj takođe sugeriše da će Black Shark imati fabrički Android Oreo i Project Trebble. To je podršku za brža ažuriranja u budućnosti. Black Shark telefon će imati unapred instaliranu aplikaciju nazvanu Shark Space, slično igrama sa Game Center aplikacijom.

Razer phone posle 3 meseca korišćenja

Korisnik Veibo-a (putem TechRadar-a) izbacuje slike ovog telefona. Podrazumeva se da će se Black Shark suočiti sa konkurencijom. Jedan od njih je Razer Phone koji je izašao prošle godine. Nema reči o ceni telefona Black Shark, ali je poznato da ti pametni telefon neće nositi brend Xiaomi. Postoje i glasine da će se ovaj model prodavati u ograničenom broju. Verovatno iz straha kolika će prodaja biti.

Izvor:Fossbytes

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here