Essential prodao samo 88,000 mobilnih telefona

0
740

Essential se slabo pokazao

Essential prodao samo 88,000 mobilnih telefona . Essential je znao da je ispred njega težak put. Andy Rubin i kompanija priznali su, kada su pokrenuli ovaj telefon da im je cilj da budu kao Apple i Samsung. S obzirom na to da kompanija do sada nije nije izašla sa zvaničim brojevima o prodaji,verovatno da stvari ne izgledaju odlično za prvu polovinu godine.

Policija uhapsila vlasnika Phantom Secure komapnije


Essential prodao samo 88,000 mobilnih telefona, slaba prodaja može da ih uništi

Tvit objavljen od strane direktora istraživanja Francisco Jeronimo predstavlja ukupnu isporuku kompanije na 88.000 komada za 2017 godinu. Dosli smo do Essentialovog izveštaja, ali kompanija ne bi komentirala svoj izveštajima o prodaji.

Kada sam razgovarao sa predsednikom kompanije i direktorom prodaje Nicolomom de Masijem, kada je telefon predstavljen, on je najavio proizvodnju kao “dugoročnu igru”, koja govori o vrednosti desetogodišnjeg razvoja kako bi došli u društvo velikih proizvodjača.Naravno, on je uporedjivao odnosu Google pixel telefona, naglašavajući da je telefon bio dosta bolji u poređenju sa Apple-om i Samsung-om, iako je taj model prodat u samo 2,5 miliona primeraka

Apple kao uzor

“Efikasno ćemo voditi brzinu rasta baš kao što ste videli kod Appleovog pristupa iPhone-u”, dodao je tada. “Prodali su milion u prvoj godini. Ne zato što nije bilo potrebe za više, već zato što nisu mogli da naprave više od toga. ”

Ako su to zaista bila merila za planiranu prvu godinu prodaje, 88.000, onda je to veliki pad. Iako iza ove komapnije stoji čovek koji je napravio Android sistem,Andy Rubin.ovakve procene ne oduševljavaju investitore.

Essential još nije pričao o brojevima – ali to nije nikakvo iznenadjenje za mladu kompaniju. Ali činjenica slabe prodaje je potvrđena odlukom kompanije da smanji cene u oktobru. U to doba, Darrell je nazvao telefon “najboljom ponudom u pametnim telefonima”, ali pad od 200 dolara ubrzo nakon lansiranja nije doneo poverenje u ovaj brend.

Nama je ostalo da verujemo u ovaj brend,jer što je više brendova na tržištu,valjda će i cene biti prihvatljivije za nas kupce.

Izvor: TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here