Doogee V – prava Iphone X kopija dolazi iz Kine

0
962

Kopija iPhone X modela

Doogee V – prava Iphone X kopija . Žao mi je što moram ovo da kažem: Ovo je godina zareza na telefonima ili notch dodatka. Android telefoni kreću da ga implementiraju u svoje uredjaje ali sa kopiranjem Iphone X modela najdalje je stigao Doogee V.

Iphone XS Max – komponente vrede 443 dolara

Doogee V izgleda prilično identično iPhone-u X: tu je prednji deo sa neizostavnim zarezom ili notch dodatkom; ekran koji skoro dodiruje dno telefona; vertikalno postavljene zadnje kamere (iako su postavljene u centralnom delu, a ne na stranu ); i nema senzora otiska prsta na zadnjoj strani telefona.

Doogee V , senzor otiska prsta u displeju

Jedan od glavnih karakteristika je da Doogee V još ima senzor otiska prsta – ona ​​je zapravo ugrađen u ekran. Prvi telefon sa senzorom za otiske prstiju ugradjen u displej stigao je pre nekoliko nedelja, ali tehnologija koja dolazi iz Sinapticsa je dostupna drugim kompanijama, tako da ćemo početi da vidjamo kako se ova tehnologija implemetira i u druge uredjaje. Doogee nije rekao da li koristi Sinaptics tehnologiju, ali ako njegov čitač na displeju zapravo radi, verovatno je da je to.

 

Uključivanje senzora za otiske prstiju znači da Doogee nema nikakav tehnički dodatak za skeniranje lica. Telefon takođe ima USB-C i priključak za slušalice.

Cene i datum otpočinjanja prodaje još uvek nisu objavljeni. Nijedna specifikacija nije objavljena,osim veličine displeja a i te podatke smo dobili od najvećeg insajdera iz oblasti mobilne telefonije ,Evan Blass, koji je rekao da će imati ekran od 6,2 inča. S

Imajte na umu, koliko god izgledali kao Iphone X, telefon verovatno neće biti blizu kvaliteta iPhone-a. Kopiranje izgleda telefona nije neka novost, ali totalno kopiranje prevazilazi granicu ukusa. Bez obzira na sve, uvek će postojati ljudi koji će dati novac za takav telefon. Da li ste i Vi jedan od njih ???

Izvor: PhoneArena

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here