Blu Vivo X dolazi sa 4 kamere ali to nije sve

0
859

Još jedan telefon sa četiri kamere

Blu Vivo X dolazi sa 4 kamere. Budžetski proizvođač Android telefona Blu objavio je svoj najnoviji flagship telefon, Blu Vivo X. Funkcija ovog uređaja je da nema dve ili čak tri, već četiri kamere. Blu Vivo X nastavlja trend jeftinih telefona sa četiri kamere, sa dvostrukom prednjom kamerom za snimanje selfija i snažnijim dvostrukim sistemom na zadnjoj strani. Blu objašnjava logiku u saopštenju za štampu: “Kada su u pitanju kamere, dve su bolje od jedne, a četiri su bolje od dve.”

Telefon ima ekran od šest inča sa razmerom 18:9 i rezolucijom od 1440 x 720. Prednja strana telefona je napravljena od zakrivljenog Gorilla Glass, sa kamerom od 20 megapiksela i kamerom od 8 megapiksela kako bi se stvorio efekat zamućene pozadine. Blu Vivo X ima kamere sa zadnje strane od 13 megapiksela i 5 megapiksela.

Telefon nosi MediaTek Helio 2.6 GHz octa-core procesor, koji bi trebao da obezbedi “vrhunske performanse “. Ima bateriju od 4,010 mAh koja je sposobna za brzo punjenje za manje od dva sata.

Blu Vivo X ima 4GB rama

Ima 4GB RAM-a i 64GB proširivog unutrašnjeg prostora. Ima Android Nougat 7.0 koji dolazi uz telefon. To je razočaravajuće, ali očekivano je za budžetski telefon. Takodje ima skener  otisak prsta, prepoznavanje lica i microSD slot.

Black Panther prvi film u bioskopima u Saudijskoj Arabiji

Iako su specifikacije telefona prilično standardne, to su samo funkcije koje se ističu. Postoji Panorama Selfie režim koji koristi sposobnost fotoaparata za snimanje u 120 stepeni, režim Group Selfie “da biste bili sigurni da nikoga ne izostavite” i opciju za mekši bočni prednji blic.

Ovaj telefon se može naći na raznim akcijama od 250 do 300 dolara. Dolazi u jednom Midnight Black boji. Za ovaj novac možete naći slične uredjaje ali ništa znatno bolje od ovog modela. Samo ne znam čemu 4 kamere, da li to treba da privuče kupce ili samo žele da se o njihovim modelima priča.

Izvor:TheVerge

 

 

 

 

 

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here