Apple sprema savitljivi iPhone telefon

0
771

Apple sprema savitljivi iPhone telefon . Apple navodno radi na savitljivom mobilnom telefonu koji će se na tržište pojaviti najkasnije za dve godine, saopštava Wall street. Druga medijska kuća, CNBC, tvrdi da Apple radi sa azijskim partnerima kako bi napravio potpuno novi iPhone dizajn. 

Pročitajte još : Qualcomm optužio Apple za kradju

Viši analitičar, Wamsi Mohan je napisao poruku klijentima vezanu za Apple i njihove sastanke po Aziji. “Naši izvori sugerišu da Appli radi sa dobavljačima na savitljivom telefonu koji će biti predstavljen 2020.godine”. Korejski mediji izveštavaju da ova kompanija razvija savitlji telefon u saradnji sa LG kompanijom. Takodje, navode da je Apple spreman da naruči OLED savitljive panela kada krenu u proizvodnju, 2020.godine. Sve ovo, gore navedeno su medijske spekulacije ali mislim da ima tu nešto i istine. 

Apple sprema savitljivi iPhone , konkurencija spremna za bitku

Pored kompanija Samsung i Lenovo, koji su već demonstrirali svoje projekte savitljivih telefona, pojavio se i OPPO i Huawei. Izgleda da je sada jasno na kojim telefonima će se zasnivati budućnost. Verovatno će ovo potrajati kratko, ali je jasno na čemu skoro svi proizvodjači rade. 

Izvor: TheVerge

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here