Xbox podrška za 1440p rezoluciju je dostupna

0
734

Novo ažuriranje za Xbox

Xbox podrška za 1440p rezoluciju je dostupna. Microsoft je danas detaljno objasnio svoje nadolazeće Xbox proleće ažuriranje, koji je sada dostupan za one koji su deo Xbox Insajderske “alpha ring” grupe. Najupečatljiviji dodatak u ažuriranju je podrška za 1440p video izlaz. To je popularan izbor rešenja za PC igrače koji preferiraju da zadrže visoke stope frejmova umesto da daju prioritet 4K vizuelnim prikazima. Sa podrškom za 1440p na Xbox One S i X, oni sa kompatibilnim monitori trebali bi biti maksimalni od 2560 x 1440 ili “QHD”.

Xbox podrška za 1440p će doneti mnogo ovoj konzoli

Deo ažuriranja uključuje i nove interaktivne funkcije za Microsoftov Mixer. Njega je Microsoft ponovo pokrenuo prošle godine nakon rebrandinga usluge Beam koju je pokrenuo 2016. Sada, Mixer strimeri emitovanje na Xbox One konzoli će moći da podele svoj dzojstik sa gledaocem koji je gledajući stream kroz Mixer.com, a gledalac će tada moći kontrolisati igranje .

Fortnite na PS3 ili XBox 360 , da li je moguće ?

Emitovanje mixera će takođe zaustaviti umesto da se zaustavi kada se strimeri prebacuju na igre. Microsoft dodaje mogućnost pokretanja emitovanja sa bilo kog mesta unutar interfejsa Xbox One konzole. Generalno, dobra stvar za sve vlasnike ovih konzola. Uživanje u igrama će biti podignuto na veći nivo.

Izvor: TopBuzz

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here