Uredjaji u rose gold boji su osvojili ženska srca

0
805

Šta mislite o rose gold uredjajima

Uredjaji u rose gold boji . Više niko nije u stanju da nabroji uredjaji koji se mogu naći u rose gold boji. Prosto, u poslednje vreme svaki model možete naći i u ovoj boji. Od telefona,preko laptopova i pametnih satova pa sve do zvučnika. Ovaj “luksuzni” ton možete naći svuda.

Uredjaji u rose gold , ima ih na sve strane

Apple Watch može slučajno da okrene policiju
Jedan od primera upotrebe rose gold nijanse
Rose gold je prvi put vidjen na Asus uredjajim još u 2012.godini. U pitanju je bio laptop ZenBook. Odmah je ova boja osvojila korisnike, većinom žensku populaciju. Proteklih nekoliko godina je i Apple počeo da je koristi za svoje pametne satove i iPhone telefone.
Na samom početku, moglo se reći da je ova boja rezervisana za ekskluzivne i skupe uredjaje. Danas to više nije tako. Danas možete kupiti Dell XPS 13 u rose gold boji po ceni od 2500 dolara ali takodje možete i kupiti Xiaomi telefon u istoj boji ali za 92 dolara. Dobra stvar je što ljudi koji obožavaju ovu boju mogu pronaći širok spektar uredjaja koji će im odgovarati.
Xiamo Redmi 5A u rose gold boji
Medjutim, ono što nije dobro je što su proizvodjači zaboravili da eksperimentišu malo i sa drugim bojama ili kombinacijama. Izvor: TheNextWeb

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here