Šta očekuje Nintendo Switch u 2018 godini

0
877

Nintendo Switch ima dobre planove za 2018 godinu

Šta očekuje Nintendo Switch u 2018 godini. Nintendo Switch je dominirao u 2017 godini. Briljantno premošćujući prazninu između kućne konzole i mobilnih telefona. Nintendo je premašio svoja očekivanja u prodaji jer je prodato 10 miliona primeraka u veoma kartkom roku. Ali sada kada su Mario i Zelda predstavljeni na ovoj konzoli, da li Switch može da nastavi sa dobrom prodajom? Evo šta možete očekivati od Nintendove  konzole u ​​2018. godini, od novih funkcija i usluga do sledeće igre koju morate imati ako ste vlasnik ove odlične konzole.

Koja će igra naslediti Zeldu ?

Uspeh Switcha u 2017 godini u velikoj meri se može pripisati vrhunskim igrama kao što su The Legend of Zelda: Breath of the Wild i Super Mario Odyssey. Ovo su definitivno dve najbolje igre napravljene za Nintendo Switch. Naravno, do sada. Izgleda da Nintendo sprema da održi isti kontinuitet dobrih igara i u 2018. godini. Iako je nejasno da li ćemo dobiti nešto što će imati isti uticaj kao i Mario ili Zelda.

Za početak u 2018 godini nas očekuju naslovi Kirby Star Allies i još uvek neimenovana Yoshi igra. Obe ove igre će biti 2D platfomske igre sa šarenim svetovima, baš onakve kakve očekujete od Sonija. Vlasnici ove konzole dobijaju i portove igre Bayonete 1 i 2. Dve neverovatne akcione igre koje su se proslavile na Nintendu Wii. Ovo će samo zagrejati igrače jer je najavljena igra Bayonetta 3. Trenutno nema datuma izlaska ove igre ali se očekuje u 2019 godini.

Japanski RPG fanovi mogu da se raduju naslovima Lost Sphear i Project Octopath Traveler-u. Drugi naslov je ekskluziva za Switch koji će veoma podsećati na Final Fantasy serijal. Uz sve to dolaze i veliki naslovi kao što su Wolfenstein 2, Payday 2, Outlast, Mega Man 11. Tu je i 30 godišnja Street Fighter igra. Sve u svemu, što se tiče igara biće ovo još jedna uspešna godina za ovu mladu konzolu.

Windows 10 pokreće 700 miliona uredjaja

Switch online i virtuelna konzola

Pored kupovine novih igara, Switch će debitovati sa dugo očekivanim premium online servisom u 2018. godini. Switch online će Vam za 20 dolara godišnje omogućiti da igrate multiplayer igre online, da dobijate ekskluzivne popuste za eShop. Takodje uz Switch online ćete imati mogućnost da preuzimate stare klasične Nintendo igre. Nintendo Switch online još nema tačan datum pokretanja ali se očekuje da to bude u jesen 2018 godine.

Da li će stići virtuelna konzola na Nintendo Switch? Ovo Nintendo za sada drži u tajnosti. Ova usluga bi mogla da Vam omogući da uživate u starijim naslovima sa SNES,NES i GameBoy konzola. Ali postoji i mogućnost da ovu uslugu dobijete i na Nintendo online servisu.

Nintendo Switch novi hardver i dodaci

Teško je zamisliti da Switch uskoro dobije značajno osvežavanje hardvera. Čak i od kompanije koja je izbacivala noviju verziju konzole 3DS na svakih nekoliko meseci. Kako stvari stoje gledaćemo istu konzolu tokom cele 2018 godine. Ne očekuje se izlazak Switcha sa boljom konfiguracijom. Medjutim ono što ćemo sigurno videti to su nove boje konzole, paketi i novi tipovi kontrolera. Zaduženi za razvoj Nintenda Switch je u intervjuu za IGN da postoje mnoge mogućnosti za niove dodatke.

Aplikacije za Nintendo Switch

Nintendo Switch trenutno ima samo jednu aplikaciju za video striming. To je Hulu. Još uvek nema nikakvih najava za ostale striming gigante. Netflix, Amazon Prime Video i YouTube su dostupni na konzolama Wii U i 3DS ove kompanije, pa izgleda da će te usluge neizbežno doći do Switch-a.

Međutim, usluge striminga su poslednje na Nintendovoj listi prioriteta. U nedavnom intervjuu, Kimishima je rekao da će Switch pretežno biti orjentisan na igre. I na kraju što se cene tiče ne očekuje se da će pada. Nintendo je poznat da cene ne spušta tek tako. S obzirom na vrtoglavu prodaju, cena će ostati ista a to je 299 dolara.

 

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here