SD-09 UFO sat ponovo traži podršku na Kickstarteru

0
909

Kupite svemirski sat

SD-09 UFO sat ponovo traži podršku na Kickstarteru. SD-09 satovi su ove nedelje pokrenuli novi dodatak njihovom asortimanu u obliku UFO satova koji je inspirisan NLO-ima i istraživanju svemira. Pogledajte video ispod kako biste saznali više o njhhovom dizajnu, mogućnostima i funkcionalnosti.

Sat SD-09 UFO Spacecraft je dostupan u širokom spektru različitih završnih boja i kombinacija boja i poseduje sendvič stil biranja koji ima Super LumiNova C3 primijenjen na osnovni sloj za 9 i 12, kao i na satnim indeksima. Više Super LumiNova C3 je takođe primenjeno na svaku drugu oznaku na prstenu, kao i na satima i minutima.

Android Message osvaja tržište

SD-09 UFO sat , kampanja na Kickstarteru

Pošto programeri objašnjavaju više o najnovijoj kampanji i njihovom povratku u Kickstarter, “Pre godinu dana, naša prva kampanja je pokrenuta i mi nismo dobili sredstva jer nam je falilo baš malo sredstava do cilja. Verovali smo u naš dizajn satova, kvalitet naših satova i naših vernih fanova, tako da nikada ne odustajemo i nastavljamo dalje i sada. Ovo je naša istorija i mi nazivamo ovaj projekat kao naše ponovno radjanje! ”

Izvor: TechCrunch

POSTAVI ODGOVOR

Please enter your comment!
Please enter your name here